Thursday, April 25, 2024

Dan Barna a anunțat că are Covid-19

Must Read

Dan Barna a anunțat prin intermediul unei rețele sociale că s-a infectat cu coronavirus. Acesta susține că se simte bine și că își va continua activitățile profesionale în mediul online.

Într-o postare pe Facebook, Barna a spus că s-a testat de Covid înainte de a lua parte la un eveniment și rezultatul a fost pozitiv.

“Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”, a scris acesta.

Dan Barna a precizat că nu are simptome, că starea sa generală este una bună și că se află deja în autoizolare: “Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție.
Trecem și peste asta”.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x