Saturday, April 20, 2024

Horoscop 16 noiembrie 2020. Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate

Must Read

Horoscop 16 noiembrie 2020. Berbec
Conflictul care musteşte în jurul tău are mari şanse să se calmeze, datorită intervenţiei unei persoane cu mai multă experienţă ce dă dovadă de un calm imperturbabil. Aceasta demonstrează celor implicaţi în război că nu agresivitatea, nici atacul, şi nici nervii nu sunt calea de soluţionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranţa şi răbdarea.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Taur
Este exact starea de bine pe care o aşteptai, care te ajută să priveşti lucrurile obiectiv şi să le aşezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluţionării oricăror situaţii stresante sau cu mai multe direcţii de interpretare, tocmai pentru că eşti detaşat de orice şi analizezi orice situaţie raţional pe toate părţile.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Gemeni
Nu întotdeauna iubirea conţine doar fluturaşi şi îngeraşi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine şi cu evenimente negative, ce nasc suferinţe. Cam aceasta e atmosfera acestei zile şi, de câte ori vine vorba de iubire, parcă ai prefera să nu existe… Riscul unui eşec sentimental e mare.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Rac
Ai mari dubii dacă să dai curs invitaţiei pe care ţi-o face astăzi un amic, de parcă ai avea alte treburi de făcut. Ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva.

- Advertisement -

Horoscop 16 noiembrie 2020. Leu
Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate şi mai bine, de parcă ai avea parte de ambele feţe ale unei situaţii simultan. E ca şi cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reuşită are şi un preţ de plătit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepţi: în sus sau în jos?

Horoscop 16 noiembrie 2020. Fecioară
Este o zi de succes în care toate ar trebui să-ţi meargă ca pe roate! Ai şansa de a colabora cu oameni deosebiţi, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a învăţa o mulţime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum înainte în viaţa ta, mai ales în plan profesional.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Balanță
Nu ţine cont de suspiciunile celor din jur ori de câte ori le spui că vrei să faci un anumit lucru. Contează doar ceea ce vrei tu cu adevărat, ca atare porneşte în direcţia aleasă fără să te laşi oprit din mers de nimeni. Întotdeauna se vor găsi critici şi cârcotaşi.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Scorpion
O zi ca aceasta e perfectă pentru a sta puţin de vorbă cu tine însuţi pentru a-ţi trasa căile următoare spre marile tale vise. Doreşti o schimbare în carieră iar informaţia pe care o găseşti azi sau sfatul experimentat venit de la cineva mai matur pot avea efect stimulativ asupra ta pentru a da curs acelei dorinţe de schimbare.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Săgetător
Profesia cere enorm de la tine, chiar şi eforturi suplimentare, dar eşti mult prea ambiţios ca s-o laşi mai moale, chiar şi când eşti extrem de obosit, tragi tare, dorind să atingi un nivel superior în proiectele la care munceşti cu atâta seriozitate. Şefii sunt cu ochii pe tine.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Capricorn
A sta singur acasă, tocmai azi, nu e cea mai bună soluţie. Ai avea nevoie de compania unei persoane mature, a unui părinte, a unui frate mai mare, care să te asculte şi să-ţi povestească din experienţa sa bogată. Nu-ţi turna cenuşă în cap dacă nu e nimeni prin preajmă să te ajute, poate nu ştii tu la uşa cui să baţi.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Vărsător
Ceva îţi spune că, în spatele unor aparenţe, s-ar mai afla şi altceva, de aceea ar fi bine să amâni marile decizii pe altădată, ca să te informezi mai bine. S-ar putea să apară de undeva o informaţie contradictorie care să dea peste cap toate ideile anterioare.

Horoscop 16 noiembrie 2020. Pești
Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un amic care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x