Friday, April 19, 2024

Înscriere la workshop: Afacerea ta post COVID-19: Soluții digitale, legale și de finanțare pentru IMM-uri

Must Read

Dacă ești un antreprenor al cărei afaceri a fost afectată de pandemie, te invităm joi (26 noiembrie), de la ora 19:00, la workshop-ul online “Afacerea ta post COVID-19: Află soluții digitale, legale și de finanțare nerambursabile pentru dezvoltarea afacerii”, ce va avea loc online, în data de 26 noiembrie, orele 19:00-21:30 pe platforma Zoom, înregistrarea la workshop făcându-se aici.

Workshop-ul este organizat de Holisun, una din cele mai importante companii românești dedicată proiectelor de Cercetare și Dezvoltare în IT, în parteneriat cu firma de consultanta RCG Consulting Group si Societatea de Avocatură IUGA.

Acest workshop este gratuit, recomandat de Transilvania IT Cluster, Ceccar Cluj, OAR Timis, Invest Club și destinat IMM-urilor pregătite pentru adaptarea la schimbarea pe care o trăim și care vor să afle despre provocările cât și oportunitățile de business pentru perioada următoare.

În cadrul workshop-ului online vei avea ocazia de a interactiona cu Oliviu Matei din partea Holisun, Av. Călin Iuga din partea Iuga&Asociații și Emanuel Botezatu din partea RCG Consulting pentru a afla principalele soluții digitale, provocări legale și soluții de finanțare nerambursabilă pentru compania ta!

- Advertisement -

Despre vorbitori și subiectele de discuție

  1. Dl. Prof. Univ. Dr. ing. Oliviu Matei este fondatorul Holisun și are o experiență de peste 20 de ani în cercetare și dezvoltare software, experiența pe care dorește să v-o împărtășească printr-o scurtă dar puternică analiză privind soluțiile digitale prin care IMM-urile se pot adapta și performa în noua economie digitală.
  2. Dl. Av. Călin Viorel Iuga este specializat în litigii comerciale, membru al Baroului Cluj și fondatorul Societății de Avocați Iuga & Asociații.

Av. Călin Iuga este un adept al digitalizarii sistemului juridic românesc, precum și un important cunoscător al provocărilor juridice pe care digitalizarea o are în rândul IMM-urilor din România.

În cadrul workshop-ului, Av. Călin Viorel Iuga va răspunde la întrebările importante pe care orice antreprenor trebuie să le cunoască în procesul de digitalizare, întrebări precum: diferența între semnătură electronică/olografă, securitatea cibernetică, răspunderea legală pentru arhivă electronică/date confidențiale, importanța reputației online a afacerii, cât și alte întrebări de interes.

  1. Dl. Emanuel Botezatu, Expert Accesare Fonduri Nerambursabile în cadrul RCG Consulting Group, cu multiple apariții TV este unul dintre cei mai cunoscuți consultanți de fonduri nerambursabile din Transilvania și va așteaptă în cadrul workshop-ului cu prezentarea principalelor soluții de finanțare nerambursabile și tot ce trebuie să cunoașteți privind accesarea lor.

Dl. Botezatu va discuta mai multe despre următoarele linii de finanțare:

  • Programul pentru investiții și pentru reconversia economică pentru IMM-uri – valoarea grantului în limita 200.000 euro
  • Programului Național de digitalizare a IMM-urilor – valoarea grantului în limita a 100.000 euro
  • Start Up Nation- finanțare până în limita a 200.000 lei

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere găsiți AICI.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x