Thursday, March 28, 2024

Invest Club lansează secțiunea dedicată fondurilor de investiții în cadrul Portalului Investitorilor din România

Must Read

După lansarea Concursului Investește virtual, câștigă real de către Invest Club, cu doar 2 săptămâni în urmă, astăzi se anunță o nouă secțiune în cadrul portalului investclub.ro, și anume secțiunea dedicată Fondurilor de Investiții, unde investitorii pot accesa toate informațiile financiare importante despre cele peste 200 de fonduri de investiții din România și străinătate.

Portalului Investitorilor din România devine principalul loc virtual de întâlnire pentru cei interesați de Piața de Capital autohtonă, investitorii având în cadrul portalului acces la peste 800 de instrumente, indicatori și analize financiare aparținând emitenților Bursei de Valori București, al fondurilor de investiții atât locale cât și străine.

În cadrul secțiunii dedicată Fondurilor de Investiții, investitorii pot să urmărească fondurile preferate, să vadă cele mai importante fonduri după categorie, randament, popularitate și active nete, să descopere grafice cu structura, evoluția și componența lor, să aibă acces la articole, analize, materiale educaționale video, quiz-uri precum și posibilitatea de a tranzacționa virtual cele peste 200 de fonduri de investiții disponibile în cadrul Concursului investițional “Investește virtual, câștigă real”.

“Nu există nici o scuză pentru nimeni în țara asta să nu investească și să se gândească serios la viitorul său financiar. Să fi investitor în România nu înseamnă să fi elitist sau în Top 500 Capital, înseamnă doar să fii disciplinat cu tine și cu banii tăi! Prin fondurile mutuale ai posibilitatea de a susține și profita de creșterea economiei reale, să fi investitor în fondurile mutuale înseamnă să ai reprezentanți, prin fondurile în care ai investit, în Consiliile de Administrație, în companii precum TRP (TERAPLAST SA) și TLV (BANCA TRANSILVANIA S.A.).

Cu 50-100 de lei investiți pe luna poți să te bucuri de un management profesionist al banilor tăi, investind în mod pasiv sume mici dar constante pe Piața de Capital, prin Fondurile de Investiții. Nu ai nici o scuză pentru a nu investi, doar asumarea conștientă că nu vrei să faci un sacrificiu mic în prezent pentru un viitor mai prosper peste câțiva ani.” a declarat Paul Maior, Președintele Invest Club

Invest Club face un apel către administratorii de fonduri din România să vină în cadrul Portalului www.investclub.ro și să fie aproape de membri comunității, prin răspunderea avizată la unele întrebările adresate de tinerii investitori care descoperă pentru prima dată fondurile de investiții precum și prin publicarea de materiale educaționale, articole, analize sau organizarea de evenimente educaționale.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x