Proaspătul senator AUR – Diana Șoșoacă a pornit un scandal cu jandarmii în față la sediul DIICOT. Șoșoacă a susținut-o pe avocata Iulia Medeleanu care este anchetată de DIICOT după ce i-ar fi făcut o plângere lui Raed Arafat.

Iulia Medeleanu este acuzată într-un dosar de evaziune fiscală. Iar Diana Șoșoacă susține că totul este o acțiune de intimidare.

„Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă!  Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum“, a afirmat Diana Șoșoacă.

„Pe mine m-a interesat să vină televiziunile, sa facem protest”, a recunoscut Șosoacă. „Ne vedem diseară într-o emisiune cu privire la aceste aspecte”, a mai spus avocata Diana Șoșoacă.

Senatoarul AUR a discutat în contradictoriu cu jandarmii, care i-au atras atenția că trebuie să respecte regulile în vigoare și să poarte mască. Aceasta le-a spus că nu îi trebuie autorizație pentru a protesta. Referitor la mască, Șoșoacă a menționat că atât ea, cât și soțul, au adeverință medicală care îi scutește de la portul acesteia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.