Friday, March 29, 2024

Avocata Diana Șoșoacă, SCANDAL cu jandarmii la DIICOT: „Pe mine m-a interesat să vină televiziunile, să facem un protest”

Must Read

Proaspătul senator AUR – Diana Șoșoacă a pornit un scandal cu jandarmii în față la sediul DIICOT. Șoșoacă a susținut-o pe avocata Iulia Medeleanu care este anchetată de DIICOT după ce i-ar fi făcut o plângere lui Raed Arafat.

Iulia Medeleanu este acuzată într-un dosar de evaziune fiscală. Iar Diana Șoșoacă susține că totul este o acțiune de intimidare.

„Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă!  Dragii mei, avem deja poliție politică. La acest moment, colega mea, Iulia Medeleanu, are percheziție la cabinet, la Iași, vezi-doamne, evaziune fiscală. Evident, rezultat al faptului că ne-am permis să depunem plângere penală împotriva Guvernului României și a unor miniștri. S-a declanșat jihadul împotriva ei. Ea, împreună cu mine și colegul Căncescu și cu Partidul Neamul Românesc am formulat plângere penală împotriva lui Orban, Arafat, Tătaru Cercel, Rafila și compania. I s-au ridicat toate actele de la înființare până acum“, a afirmat Diana Șoșoacă.

„Pe mine m-a interesat să vină televiziunile, sa facem protest”, a recunoscut Șosoacă. „Ne vedem diseară într-o emisiune cu privire la aceste aspecte”, a mai spus avocata Diana Șoșoacă.

- Advertisement -

Senatoarul AUR a discutat în contradictoriu cu jandarmii, care i-au atras atenția că trebuie să respecte regulile în vigoare și să poarte mască. Aceasta le-a spus că nu îi trebuie autorizație pentru a protesta. Referitor la mască, Șoșoacă a menționat că atât ea, cât și soțul, au adeverință medicală care îi scutește de la portul acesteia.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x