Wednesday, February 8, 2023

Brancardierul de la ”Victor Babeș”, care a detubat din greșeală un pacient Covid, a fost arestat preventiv

Must Read

Tribunalul București a admis miercuri recursul procurorilor la decizia de plasare în arest la domiciliu a brancardierului de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală care ar fi detubat din greşeală o pacientă cu Covid-19, internată la Secţia de Terapie Intensivă. La scurt timp, femeia a decedat. În urma deciziei instanței, bărbatul va sta în arest preventiv 26 de zile. După această perioadă, se va decide dacă măsura arestării va fi prelungită.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Sâmbătă, Judecătoria Sectorului 3 a decis plasarea în arest la domiciliu a brancardierului pentru 30 de zile. Un judecător de drepturi şi libertăţi a respins ca neîntemeiată cererea procurorilor de arestare preventivă a acestuia.

Brancardierul a fost reţinut, vineri, după ce, cu o zi înainte, a detubat din greșeală o pacientă, pe care a confundat-o cu o alta. Femeia detubată, infectată cu Covid-19, avea 65 de ani și a decedat la scurt timp, în ciuda manevrelor de resuscitare.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

UNTOLD își pregătește expansiunea internațională alături de MOZAIK INVESTMENTS

Principalul obiectiv al parteneriatului vizează extinderea pe piața globală a brandului UNTOLD, începând cu anul 2023 UNTOLD UNIVERSE, cel mai...
- Advertisement -

More Articles Like This