Friday, March 29, 2024

BREAKING NEWS: Bărbatul împușcat de polițiști în Botoșani, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor, a decedat

Must Read

Tragedie în Botoșani, în urma unui incident grav în trafic, care a avut loc în Flămânzi. Un bărbat a fost împușcat joi de polițiști după ce a refuzat să oprească mașina la solicitarea acestora. Oamenii legii l-au urmărit, suspectând că este sub influența alcoolului. Pentru a-l opri, aceștia au tras mai multe focuri de armă. La fața locului a fost chemată o ambulanță, dar, din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Incidentul a avut loc pe drumul spre Iaşi. În timpul urmăririi, bărbatul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod de pe partea stângă a drumului, după ce maşina a derapat aproximativ 30-40 de metri, potrivit monitorulbt.ro

”La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora şi există posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

- Advertisement -

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani”, a trabnsmis  IPJ Botoșani după incident.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x