Wednesday, February 1, 2023

Codrin Ștefănescu: Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat din cauza COVID-19. Ultimele informații de la Irina Tănase

Must Read

Starea lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat din cauza COVID-19, a anunțat joi Codrin Ștefănescu. Și logodnica fostului președinte PSD spune că acesta nu se simte bine și că ar trebui internat la Terapie Intensivă.

„Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a declarat joi, la o televiziune de știri, că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns. În plus, familia și avocatul acestuia nu au primit inca nicio informare oficială despre starea de sănătate a fostului llider PSD.

- Advertisement -

„Am sunat la spital la Jilava, după ce am aflat aceste informații pe care eu nu le știam și nu le am confirmate încă și mi s-a spus că, deși sunt persoană de contact în situații de urgență, nu-mi pot comunica care este starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital. Și nu-mi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu, până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

Aceasta a mai spus că ultima oară când a vorbit cu Liviu Dragnea a fost miercuri seară.

„El a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava asiptomatic, iar în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternici, starea aceea de oboseală, slăbiciune și dureri de cap. Nu avea probleme de respirație sau febră”, a mai precizat Irina Tănase.

Sursa: realitatea.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

FMI estimează că Marea Britanie va fi în acest an cea mai afectată de recesiune dintre țările dezvoltate. Germania va stagna economic, dar, pe...

Economia Marii Britanii ar urma să scadă cu -0,6% în 2023, potrivit proiecțiilor FMI, care spune acum că Germania...
- Advertisement -

More Articles Like This