Friday, March 29, 2024

Codrin Ștefănescu: Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat din cauza COVID-19. Ultimele informații de la Irina Tănase

Must Read

Starea lui Liviu Dragnea s-ar fi agravat din cauza COVID-19, a anunțat joi Codrin Ștefănescu. Și logodnica fostului președinte PSD spune că acesta nu se simte bine și că ar trebui internat la Terapie Intensivă.

„Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a declarat joi, la o televiziune de știri, că a sunat la spitalul Jilava după ce a aflat aceste informații venite pe surse și nu a primit niciun răspuns. În plus, familia și avocatul acestuia nu au primit inca nicio informare oficială despre starea de sănătate a fostului llider PSD.

„Am sunat la spital la Jilava, după ce am aflat aceste informații pe care eu nu le știam și nu le am confirmate încă și mi s-a spus că, deși sunt persoană de contact în situații de urgență, nu-mi pot comunica care este starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital. Și nu-mi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu, până nu primesc această adresă”, a spus Irina Tănase.

- Advertisement -

Aceasta a mai spus că ultima oară când a vorbit cu Liviu Dragnea a fost miercuri seară.

„El a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava asiptomatic, iar în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternici, starea aceea de oboseală, slăbiciune și dureri de cap. Nu avea probleme de respirație sau febră”, a mai precizat Irina Tănase.

Sursa: realitatea.net
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x