Sunday, December 4, 2022

Coronavirus Alaska: Un caz de reacție alergică puternică la vaccinul Pfizer

Must Read

Un lucrător din domeniul sănătății care locuiește în Alaska a suferit o reacție alergică severă după ce i-a fost injectat vaccinul Covid-19 al Pfizer-BioNTech, până la punctul de a fi internat în spital, a informat miercuri The New York Times.

Acest lucrător medical, a cărui identitate nu a fost specificată, nu avea antecedente alergice cunoscute și se afla într-o stare staționară miercuri dimineață, a adăugat cotidianul. Firma Pfizer a asigurat, la rândul său, că va colabora cu autoritățile locale de sănătate în acest caz, potrivit AFP.

“Vom analiza cu atenție toate informațiile care sugerează reacții alergice grave și vom actualiza prospectul dacă este necesar” (al vaccinului), a spus un purtător de cuvânt al Pfizer.

Statele Unite au dat undă verde vaccinului Pfizer-BioNTech vineri seară, deschizând calea unei campanii masive de vaccinare la nivel național care a început luni.

- Advertisement -

Cu toate acestea, autoritățile sanitare din SUA au sfătuit persoanele susceptibile să dezvolte o reacție alergică la unul dintre componentele vaccinului să nu-l facă sau să fie prudenți.

Statele Unite intenționează să vaccineze trei milioane de oameni în această săptămână și speră să vaccineze până la 20 de milioane dacă Agenția Statelor Unite pentru Medicamente (FDA) acordă, de asemenea, aprobare urgentă pentru vaccinul Moderna până în weekend.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This