Friday, April 19, 2024

Cristi Borcea, depistat pozitiv cu COVID-19! Nici fiul său, Patrick, nu a scăpat

Must Read

Cristi Borcea (50 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, și fiul său în vârstă de 23 de ani, Patrick, au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Fost acționar și președinte executiv al lui Dinamo, în perioada 1995-2012, Cristi Borcea a fost infectat cu coronavirus.

Din fericire, atât Cristi Borcea cât și fiul său sunt asimptomatici și au rămas în izolare, la domiciliu, potrivit GSP.

Cristi Borcea, depistat pozitiv cu COVID-19

„Sunt cât se poate de în regulă, dar cu coronavirus. Bine că nu au luat fetele și nici Milan. Suntem pozitivi doar eu și Patrick și amândoi deocamdată ne simțim bine și stăm izolați acasă”, a spus Cristi Borcea, pentru site-ul doardinamo.ro

- Advertisement -

În urmă cu aproximativ trei luni, Cristi Borcea recunoștea că se teme de răspândirea coronavirusului și a luat cu greu decizia de a-și trimite fiul în vârstă de 4 ani, Milan, la grădiniță.

„El se pregătește de vreo săptămână, îi place și vrea să se joace. Logic, eu și mama lui avem o oarecare teamă, eu mai mare, fiindcă știu cum este să ai probleme medicale și nu aș vrea să se întâmple nimănui ceva rău. Vrem ca Milan să se dezvolte în comunitate, să învețe, să fie alături de copii, să crească frumos, nu într-un bol de sticlă. Trebuie să vadă cum este viața.

Am încredere că, în ciuda a ceea ce se vorbește în media, reprezentanții școlilor și grădinițelor au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului. Repet, am o strângere de inimă, dar încerc să pun binele înainte și să pornesc de la ideea că va fi bine, altfel o luăm razna cu toții”, spunea Cristi Borcea, în urmă cu trei luni, pentru Libertatea.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x