Thursday, March 28, 2024

CTP sterge pe jos cu AUR dupa consultarile de la Cotroceni!

Must Read

Cristian Tudor Popescu critica dur, comportamentul parlamentarilor AUR, prezenti luni la consultarile de la Cotroceni. Diana Sosoaca a purtat masca sub nas, desi in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii, incat sa acopere si gura si nasul. Avocata a justificat acest gest cu o adeverinta medicala, ce ii permite sa nu o foloseasca.

„Ca să ne lămurim ce înseamnă acest AUR, să ne imaginăm că ar deține guvernarea în totalitate: premier și guvern AUR. Ce ar face? În primul rând, toți românii să se elibereze de botniță, nu se mai fac teste, pentru că doamna Șoșoacă a dat semnalul și deschidem toate școlile. Ce înseamnă toate astea? Înseamnă programul AUR – moarte la liber pentru toți românii. Asta rezultă din atitudinile acestei formațiuni politice”, a declarat Cristian Tudor Popescu luni seară, la Digi 24.

„Într-un moment în care problemele României sunt foarte grave, ce propune AUR în materie de testare, mască și școli, când cifrele de infectare și de aglomerare a ATI-urilor sunt groaznice, în momentul în care România are niște probleme economice foarte grave, probleme cu educația, ei vin cu o hartă a României Mari, interbelice, pe care să i-o dăruiască președintelui Iohannis.

Ca să ce? Ca președintele să acționeze în vederea refacerii acelei hărți? Acea hartă conține nu numai Moldova – care este în momentul de față un stat suveran și în legătură cu care se poate discuta despre o posibilă, dar foarte dificilă unire cu România. Dar acea hartă conține și Cadrilaterul, zona de sud a Dobrogei, care nu a fost niciodată a României și care aparține de drept Bulgariei”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x