Acasă Stirile zilei CTP sterge pe jos cu AUR dupa consultarile de la Cotroceni!

CTP sterge pe jos cu AUR dupa consultarile de la Cotroceni!

0

Cristian Tudor Popescu critica dur, comportamentul parlamentarilor AUR, prezenti luni la consultarile de la Cotroceni. Diana Sosoaca a purtat masca sub nas, desi in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii, incat sa acopere si gura si nasul. Avocata a justificat acest gest cu o adeverinta medicala, ce ii permite sa nu o foloseasca.

„Ca să ne lămurim ce înseamnă acest AUR, să ne imaginăm că ar deține guvernarea în totalitate: premier și guvern AUR. Ce ar face? În primul rând, toți românii să se elibereze de botniță, nu se mai fac teste, pentru că doamna Șoșoacă a dat semnalul și deschidem toate școlile. Ce înseamnă toate astea? Înseamnă programul AUR – moarte la liber pentru toți românii. Asta rezultă din atitudinile acestei formațiuni politice”, a declarat Cristian Tudor Popescu luni seară, la Digi 24.

„Într-un moment în care problemele României sunt foarte grave, ce propune AUR în materie de testare, mască și școli, când cifrele de infectare și de aglomerare a ATI-urilor sunt groaznice, în momentul în care România are niște probleme economice foarte grave, probleme cu educația, ei vin cu o hartă a României Mari, interbelice, pe care să i-o dăruiască președintelui Iohannis.

Ca să ce? Ca președintele să acționeze în vederea refacerii acelei hărți? Acea hartă conține nu numai Moldova – care este în momentul de față un stat suveran și în legătură cu care se poate discuta despre o posibilă, dar foarte dificilă unire cu România. Dar acea hartă conține și Cadrilaterul, zona de sud a Dobrogei, care nu a fost niciodată a României și care aparține de drept Bulgariei”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version