Friday, March 29, 2024

Haine românești în Romanian corner by FashionDays

Must Read

O serie de designeri români pot să-și vândă creațiile în magazinul online Fashion Days, care a deschis o secțiune denumită Romanian Corner.

Magazinul online de haine și accesorii, deținut de eMag, spune că prin Romanian Corner, lansat la începutul lunii iunie, „contribuie la încurajarea producției locale și la dezvoltarea portofoliului de branduri prezente în aplicația Fashion Days”.

Magazinul online spune că face „o selecție a celor mai noi colecții de branduri și creatori autohtoni, haine, încălțăminte și accesorii cu design smart, fresh și inovativ”.

Printre brandurile românești oferite în prezent în aplicația Fashion Days și pe fashiondays.ro se numără: MURMUR, piesele semnate Andreea Raicu, creații Alina Cernătescu, bijuterii Malvensky, piese și accesorii minimaliste UNDRESS, Lin Apparel, Framboise, piese realizate din materiale naturale, Bluzat, și colecția de încălțăminte dedicată Fashion Days, realizată de Mihaela Glăvan.

- Advertisement -

În această vara vor fi adăugate o nouă serie de branduri și creații ca: Manuri, Nalu, Skin Deep, Venera Arapu, Ana Radu, Optimef, iar proiectul va continua să se dezvolte pe parcursul anului 2020.

„Romanian Corner este un proiect pe care îl pregătim încă de la începutul anului însă impactul generat de întreagă criză globală ne-a determinat să accelerăm implementarea lui, tocmai pentru a susține prin acțiune mesajul pe care l-am comunicat pe întreaga perioadă: sprijinul companiilor locale, prin alegerea serviciilor și produselor oferite de acestea. Fashion Days este de asemenea o platformă românească și era natural să contribuim la promovarea brandurilor autohtone, oferind infrastructură logistică, platformele tehnologice și de plată, dar mai ales accesul 24h la clienții din 3 țări”, spune Robert Berza, manager general Fashion Days..

El crede că în curând Romanian Corner și FD Mall, un alt proiect al magazinului de modă, vor ajunge la 10% din veniturile Fashion Days, ceea ce înseamnă câteva milioane de euro în fiecare lună.

ROMANIAN CORNER este locul in care gasesti cele mai noi colectii de la branduri si creatori autohtoni, haine si accesorii cu design smart, fresh si inovativ. Redescopera autenticitatea, frumusetea si creativitatea brandurilor romanesti aici, pe Fashion Days, o platforma de asemenea romaneasca. Afla mai departe ce povesti ascunde fiecare brand si descopera tinuta potrivita personalitatiii tale.

Sarbatoreste bucuria de a fi femeie. Debordeaza de senzualitate. Acestea sunt mesajele pe care Andreea Badala le transmite prin brandul international MURMUR. Redescopera simplitatea care contureaza perfect silueta ta clepsidra, in piese pe care le poti purta la nesfarsit!

ANDREEA RAICU

Toate piesele semnate Andreea Raicu au mesaje atat de frumoase, incat vei vrea sa le ai pe toate in colectia ta. Si sunt si un cadou perfect pentru prietena ta cea mai buna sau pentru mama ta. Descopera toate culorile si mesajele inspirationale, autentice si naturale, care te ajuta sa ramai in contact cu feminitatea ta!

VEZI COLECTIA

MALVENSKY

Arta de a crea emotii sta la baza brandului romanesc de bijuterii Malvensky, brand selectionat drept Furnizorul Oficial al Casei Regale din Romania. Fiecare piesa Malvensky e o expresie personala si puternica a stilului, dar si un obiect pretios pe care sa il pastrezi sau sa il daruiesti cu duiosie. Spune-ti povestea cu bijuterii placate cu aur, ce oglindesc perfect emotiile si conexiunile umane!

VEZI COLECTIA

ALINA CERNATESCU

Creatiile Alina Cernatescu sarbatoresc femeile care se bucura de viata, conectate la propria senzualitate si sunt purtate de celebritati ca Olimpia Melinte, Giulia Nahmany, Ivona Nenu si Luana Codreanu. Design-ul incorporeaza culori puternice, linii feminine, drapaje elegante si broderii originale, realizate cu mandrie in Romania, in atelierele Alina Cernatescu.

VEZI COLECTIA

UNDRESS

Intr-o lume plina de temeri, ganduri si asteptari, ne dorim adevar, claritate si simplitate. Brandul autohton UNDRESS iti propune sa alegi lent in loc de rapid, tacere in loc de zgomot, mai putin in loc de mai mult. Adica piese si accesorii rafinate, minimaliste, din materiale sustenabile, create in jurul a trei cuvinte: distinct, uluitor, liber!

VEZI COLECTIA

LIN APPAREL

Brandul romanesc Lin Apparel creeaza piese basic, dar deloc basic. Rochii cu aplicatii din piele, fuste midi cu asimetrii perfecte si detalii stralucitoare si bluze si kimonouri simple cu care sa le porti oricand vrei ca look-ul tau sa iasa in evidenta. Lasa-te cucerita de detaliile extrem de precis croite, menite sa faca o declaratie de stil la fiecare miscare!

VEZI COLECTIA

BLUZAT

Bluzat este un brand de design romanesc, cu o identitate puternic urbana, inspirat de provocarile pe care le intalneste o femeie in fiecare zi. Creatiile semnate Bluzat combina texturi prețioase cu materiale confortabile si detalii complexe pentru a crea un stil memorabil si original. Lasa-te inspirata de piesele realizate din materiale naturale premium, pentru momentele speciale in care vrei sa stralucesti.

VEZI COLECTIA

MIHAELA GLAVAN

Mihaela Glavan este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati designeri de incaltaminte din Romania, iar noi ne mandrim cu faptul ca incaltamintea creata de ea este o prezenta obisnuita pe Fashion Days! Daca stilul tau este unul minimalist, smart, urban, cu siguranta astepti cu nerabdare fiecare noua colectie Mihaela Glavan cu modele de pantofi si sandale cu kitten heels sau talpa suprainaltata.

VEZI COLECTIA

FRAMBOISE

Materiale naturale premium si croieli ireprosabile. Asta defineste brandul romanesc Framboise, dar si culorile surprinzatoare si detaliile in tendinte! Alege tinute versatile pentru noul sezon, in nuante fructate, usor de purtat, concepute si create exclusiv in atelierul din Romania. Bucura-te de sezonul rochiilor cu noile noastre piese favorite: detalii creponate, volane dragute si imprimeuri retro.

VEZI COLECTIA

NIGHTERS

Filosofia Nighters e simpla: confort, atentie la detalii si energia buna a oamenilor care il construiesc zi de zi. Pijamale, camasi de noapte si kimono-uri din satin cu detalii sofisticate, toate creatiile brandului autohton au un aer proaspat, sex appeal si confort. Descopera colectia ‘made in Romania’, cu detalii rafinate si romantice, extrem de usor de purtat si indragit!

VEZI COLECTIA

MANURÍ 

MANURÍ e despre emotii, transparenta si frumusețe. E despre piesele acelea clasice pe care vei iubi sa le porti pentru totdeauna, remodelate sezon după sezon, cu diferite influente, de la rock-ul anilor ’70, la croielile impecabile ale anilor ’90 si supradimensionari cool din anii ’80. Descopera creatiile MANURÍ, piese cu feminitate si sexualitate soft si eleganta!

VEZI COLECTIA

PARLOR

I 🖤 Parlor iti propune de fiecare data creatii rafinate, cu detalii flirty, ideale pentru o petrecere in gradina, inconjurata de cele mai frumoase flori de vara. Lasa-te cucerita de un brand romanesc care iti ofera posibilitatea sa porti tinute senzuale, dar moderne! Vei iubi elementele subtile inspirate din colectii de seara si faptul ca fiecare piesa este realizata in atelierul Parlor din Bucuresti, din tesaturi naturale si reciclate, obtinute in mod sustenabil.

BADEN 11

Femeia urbana, activa, spirituala e sursa de inspiratie a colectiilor BADEN 11. Label-ul autohton iti aduce stilul care te reprezinta, piese pe care vei vrea sa le porti atunci cand cuceresti lumea sau doar ringul de dans. Femeia BADEN 11 e sofisticata prin simplitate si atitudine, are un stil atemporal si versatil, alege sa experimenteze si stie foarte bine ca in cea mai buna alegere “Less is more”. Si mai ales e unica, aventuroasa si traieste intotdeauna in prezent!

VEZI COLECTIA

NALU

Vei gasi sub numele Nalu colectii de lenjerie si loungewear cu design minimalist, realizate din materiale fine, placute la atingere, ce urmeaza linia naturala a corpului. Nalu Underwear este un brand de lenjerie intima romanesc, ce crede cu tarie ca simplitatea este noul lux si promoveaza intai de toate frumusetea ta naturala! Toate produsele sunt fabricate cu pasiune chiar in Transilvania, la Cluj Napoca.

LUDIQUE

LUDIQUE este mai mult decat lenjerie, este ca o afirmatie senzuala care te face sa te simti bine in corpul tau! Este o stare de spirit, o a doua piele care voaleaza silueta si un rasfat binemeritat. Descopera piese de lenjerie sofisticate, realizate manual, in editii limitate, cu taieturi geometrice infinite si intentii ludice, dar si un mix de materiale fine si culori indraznete. Lasa-te cucerita de piese sculpturale, ca topurile stil corset cu decupaje, usor de purtat si in cele mai senzuale tinute.

VEZI COLECTIA

MIAU by Clara Rotescu

Romantice, florale sau grafice, in nuante pastel sau cu accente argintate, rochiile din colectia de vara MIAU by Clara Rotescu sunt piesele care reusesc imposibilul: sa fie elegante si comode in acelasi timp, sa evidentieze stilul personal, ramanand versatile si rafinate.

Gaseste-ti noile produse favorite pentru vacante, dar si pentru un touch estival in mijlocul orasului.

VEZI COLECTIA

SKIN DEEP

Creat in 2015 de catre designerul Marina Moldovan, Skin Deep pune la dispozitia clientilor piese atemporale, feminine, cu spirit ludic. Te vei indragosti iremediabil de mesajele actuale, amuzante, preluate din cele mai banale intamplari zilnice si transpuse ulterior de talentul caligrafic al Marinei pe diverse piese vestimentare sau accesorii. Vei vrea, cu siguranta  sa faca parte din garderoba ta fiind perfecte pentru o intalnire cu prietenii sau o escapada in afara orasului

VEZI COLECTIA

ALISIA ENCO

ALISIA ENCO este un brand romanesc de camasi pentru femeile de afaceri, creat de antreprenoarea Alice Botnarenco in 2014. Label-ul a fost construit in jurul unei piese centrale, camasa – piesa devenita iconica, dar redefinita cu fiecare noua colectie. Lasa-te inspirata si reinventeaza-ti acum tinutele business dintr-o perspectiva creativa si moderna!

VEZI COLECTIA

MEWS CHANNEL

Mews Channel by Venera Arapu este un brand nou pe piata romaneasca, ce te va captiva prin printurile digitale unice si indraznete. De la schita si pana la tine in garderoba, fiecare piesa spectaculoasa cu semnatura Mews Channel este gandita si realizata cu mandrie in atelierul din Bucuresti.

Descopera aici noua colectie, in care si-au dat intalnire toate culorile sezonului!

VEZI COLECTIA

TRACES of HEELS

Inspirat din ritmul activ al femeilor de astazi, brandul TRACES of HEELS reinventeaza independenta prin creatii vibrante pline de forta, autenticitate si sensibilitate. Pictate in culori cu gust de vacanta, pantofii si sandalele TRACES of HEELS iti asigura acel strop de incredere de care ai nevoie pentru a face fata ritmurilor alerte. Povestile din piele TRACES of HEELS se scriu in atelierul de productie cu acelasi nume, care pastreaza secretele mestesugarilor de odinioara si abordeaza materialele naturale intr-un stil inovator.

VEZI COLECTIA

acob à porter

Intr-o lume a modei in permanenta schimbare, brandul romanesc acob à porter propune o linie care sa reziste vitezei impuse de trenduri, in timp ce materialele de inalta calitate sa pastreze frumusetea produsului odata cu trecerea anilor. Sursele de inspiratie a creatiilor sale sunt eleganta, curajul, feminitatea si candoarea care se regasesc in fiecare femeie si care, uneori, au nevoie sa fie puse din nou in lumina reflectoarelor. Descopera creatiile sale si poarta-le in fiecare zi cu atitudine!

OPTIMEF

Scriind istorie inca din anul 1979 odata cu lansarea primului ceas romanesc, brandul Optimef renaste 40 de ani mai tarziu într-un label de design local creat prin imbinarea perfecta dintre trecut si prezent. Avand ca sursa de inspiratie diverse curente arhitecturale din trecut, produsele Optimef transforma povesti speciale in obiecte de design timeless si usor recognoscibile datorita elementelor grafice inconfundabile. Explorează conceptul de lux discret in cea mai noua colectie!

VEZI COLECTIA

ANDREA SZÁNTÓ

Pentru designerul Andrea Szántó, moda inseamna sustenabilitate. Creatiile sale sunt piese statement in garderoba si le poti purta in infinite combinatii de styling, fara sa adopti prea multe artificii. Simplitatea sofisticata a brandului reflecta versatiltatea produselor sale create cu dragoste si grija in atelierul din Oradea. Convinge-te si tu ca less is better!

Monarh

Acorduri de saxofon, o atmosfera distinsa si lume buna.. asta iti inspira creatiile Monarh, un brand dezvoltat treptat dintr-o pasiune pentru haine, stilul etern boem si nevoia de inovatie in lumea modei. Realizate din materiale fluide, transparente, piesele Monarh amintesc de farmecul si gingasia fluturilor si pun intotdeauna accentul pe formele feminine. Descopera stilul efervescent Monarh si apoi redescopera felul in care te simti purtand o rochie vaporoasa la o petrecere de vara!

VEZI COLECTIA

Couture de Marie

Claudia Ionita, fondatorul si designerul brandului autohton Couture de Marie, iti propune intotdeauna cele mai confortabile si feminine creatii, cu un croi care sa se adapteze usor proportiilor diverselor siluete. Indragostita de modelele clasice, Claudia stie cat de important este pentru tine sa fii in ton cu tendintele, iar acest lucru se va vedea in colectiile Couture de Marie. „Creatiile mele se adreseaza femeilor indraznete, pline de viata, dar feminine. Imi place stilul rafinat si relaxat, sunt adepta elegantei.“, spune Claudia. Daca si tu iti doresti putin mai multa feminitate in garderoba ta, atunci lasa-te inspirata acum de piesele rafinate semnate Couture de Marie!

VEZI COLECTIA

MONOM

Brandul romanesc Monom iti aduce bijuterii minimaliste, realizate din cele mai fine materiale, care ies in evidenta prin rafinament si eleganta. Colectiile semnate Monom cuprind adevarate arhitecturi din argint, care odata imbracate, scot in evidenta contrastul dintre geometrie si organic, si celebreaza intalnirea dintre cele doua. Monom inseamna estomparea liniilor dintre arta, design si viata. Inspira-te din colectia de piese lucrate manual, cu mici imperfectiuni ce fac fiecare bijuterie absolut unica!

VEZI COLECTIA

DALB

DALB by Mihaela Dulgheru este un brand romanesc premium de design vestimentar, ale carui creatii aduc o noua definitie a luxului – un lux care se bazeaza pe alegeri si procese etice. Fie ca este o rochie delicata sau un look de cocktail, o tinuta DALB devine intotdeauna un adevarat inceput de conversatie. Pe scurt, DALB este sinonim cu putina magie in dulapul tau, piese feminine care te fac sa stralucesti si vor rezista toata viata în garderoba ta!

VEZI COLECTIA

EMA\T Concept

Tu, cea care doboara limite si vrea azi mai mult decat va avea maine, tu esti cea care inspira in fiecare zi creatiile brandului romanesc EMA\T Concept. EMA\T Concept este imaginea perfecta a atitudinii ce te caracterizeaza si iti propune echilibrul perfect intre moda si atitudine. Descopera piese vestimentare pentru femeia independenta si multitasking, care face tot posibilul pentru a avea cat mai mult din ambele lumi – cea personala si cea profesionala.

VEZI COLECTIA

Made in Roșia Montană

Made in Rosia Montana inseamna slow fashion, sustainable fashion, romanian fashion. Made in Rosia Montana inseamna 30 de femei, din inima muntilor Apuseni, care tricoteaza piese cu design modern, dintr-o fibra naturala, de lux – lana merinos – cea mai fina si cea mai moale lana din lume. Te simti bine atunci cand atingi, cand porti si mai ales cand oferi cadou ceva Made in Rosia Montana!

VEZI COLECTIA

NARRO

Creat de femei, pentru femei. Acesta este NARRO, un brand inspirat din călătorii și experiențe adunate din întreaga lume. Folosind materiale eco-friendly, precum bumbacul organic și linii de design fanteziste, culori îndrăznețe și forme ascuțite, NARRO te provoacă să descoperi un nou stil de viață și să fii parte a unei economii sustenabile și a schimbării. Descoperă lumea NARRO, o lume a designului durabil și a risipei minime

VEZI COLECTIA

En Privé 

En Privé redefineste universul intimitatii! In fiecare piesa creata manual in Romania se imbina senzualitate, glamour si finete, cu maiestrie, creativitate si cele mai rafinate tesaturi : satin, matase si dantela Chantilly. En Privé a luat nastere din dorinta de a crea pijamaua, kimono-ul sau camasa de noapte perfecta, care sa fie atat de stylish incat sa poata fi purtate si ca tinute ready-to-wear. Sa fie piesele ideale pentru cele mai speciale momente ale vietii tale si, mai ales, sa fie ceea ce porti pentru ca fiecare zi sa fie una speciala!

VEZI COLECTIA

CONDUR by alexandru

CONDUR by alexandru este un brand romanesc de designer, cu produse realizate exclusiv din piele naturala, de mai bine de 25 de ani.  Colectiile semnate CONDUR by alexandru sunt despre emotia de a purta pantofi mereu remarcabili, lucrati manual, pentru un plus de confort si stabilitate. Alege sa porti designul exclusivist al pantofilor desenati cu pasiune de Alexandru, perfecti pentru zilele aglomerate, presarate cu multe intalniri de afaceri, dar si pentru o iesire in oras cu prietenii.

VEZI COLECTIA!

EDITA LUPEA

Cu o experienta de peste 40 ani in domeniul modei, designerul Edita Lupea poate fi numit unul dintre fondatorii avangardismului din design-ul made in Romania. Brandul propriu a luat fiinta acum 18 ani din dorinta de a oferi clientului o experienta inediata atunci cand imbraca o piesa semnata Edita Lupea, multe dintre acestea avand multiple moduri de a fi purtate. Concepute in asa fel incat sa fie practice, versatile, estetice si atemporale, raman la moda indiferent de tendinte!

VEZI COLECTIA

IOANA CIOLACU

Ioana Ciolacu este unul dintre cele mai cunoscute un branduri romanesti de moda. Absolventa a unui master in Design si Tehnologia Modei la prestigiosul London College of Fashion of University of the Arts, Ioana a lucrat pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri internationale de moda, Stella McCartney. Castigatoare a numeroase premii internationale si promotoare a modei sustenabile, Ioana Ciolacu se inspira din arhitectura si din natura, combinand perfect grafica – semnatura personala cu designul fiecarei piese in parte.

VEZI COLECTIA

ILONA ANDREOIU

Brandul romanesc Ilona Andreoiu realizeaza creaza piese vestimentare demi-couture si pret-a-porter, realizate special pentru femeile cu o personalitate puternica si pentru micutele domnisoare vesele si creative, care au un simt estetic dezvoltat inca din copilarie. Avand experienta atat in domeniul arhitecturii cat si al designului de interior, Ilona Andreoiu are o gandire arhitecturala, clara, indreptata spre concept, iar creatiile vestimentare ale brandului se afla intre pret-a-porter si couture si au detalii si texturi realizate manual, dar si forme geometrice 3D gandite si realizate cu precizie.

VEZI COLECTIA

BIANCA POPP

‘Architectural clothes for disobedient brainers.’ Cam asa poate fi descris, pe scurt, universul construit de Bianca Popp. Acest brand nu este despre orientare de gen sau sex si nici despre alte presiuni sociale, ci despre libertatea de exprimare. Din punctul de vedere al inspiratiei, formele sunt influentate de estetica japoneza, deoarece nu se conformeaza tendindelor si se concentreaza exclusiv pe originalitatea design-ului. Bianca Popp este o artista care provoaca la experiment si joaca prin taieturile geometrice puternice si siluetele moi.

VEZI COLECTIA

GRUNI

Gruni este un brand romanesc de cu bijuterii, piese de autor: geometrice, statement, sculpturale, dar si delicate, feminine, diafane. Stralucitoare si usor de purtat, micile accente din aur si platina pictate manual  acorda caldura si unicitate fiecarei piese. Iar pentru ca planeta este mai importanta decat orice brand, Gruni face cateva lucruri pentru o dezvoltare sustenabila, cu un impact cat mai redus asupra mediului: de la schita la produsul finit, intregul proces se desfasoara local, in atelierul din Timisoara, care ofera reparatii si reciclare pentru propriile produse si lucreaza cu ardere doar in cuptoare electrice.

VEZI COLECTIA

IIANA

Iiana vrea sa duca mai departe traditia romaneasca si sa pastreze autenticitatea elementelor decorative romanesti! Brandul aduce aproape de tine portul popular in creatii originale, tesute cu multa maiestrie: ii, bluze tunica, rochii, fuste, sumane si bundite cu superbe motive traditionale. Totul din bumbac si in, cu detalii din matase si dantela crosetata. Descopera universul unor piese cu adevarat spectaculoase, de inspiratie populara, create si lucrate in Romania!

SERENITY

Serenity Bijoux este un brand romanesc de bijuterii minimaliste, conturat in jurul sintagmei “esenta iubirii pure”.  Simbolul brandului este o femeie-pasare, inspirata de Pasarea Maiastra din mitologia romaneasca, acea regina a pasarilor, cu puteri magice, iar verdele, culoarea vietii si a iubirii, a inceputului si renasterii, este culoarea emblema pentru Serenity. Lasa-te suprinsa de bijuteriile minimaliste Serenity… bijuterii ce spun povesti fara cuvinte si reusesc sa contureze personalitatea fiecarei femei care vrea sa se simta naturala, unica, misterioasa si frumoasa.

VEZI COLECTIA

NORIA ANIS

Din materiale premium, intr-o paleta monocroma si croiuri ce contureaza o silueta feminina, piesele Noria Anis vor rezista testului timpului. Fiecare creatie a brandului 100% romanesc poate fi reinterpretata prin nota ta unica de creativitate, sezon dupa sezon, indiferent de trenduri. Cand totul in jur se misca in mare viteza, ai curajul sa te opresti. Sa te alegi pe tine, sa alegi sa fii frumoasa, puternica si, totodata, delicata si hotarata!

VEZI COLECTIA

FEMINIMAL

Feminimal este un brand de lux pentru femei, care ofera piese exclusiviste, croite impecabil, ideale pentru un look desavarsit. Feminimal isi gaseste inspiratia in eleganta, feminitate si simplicitate. Piesele acestui brand sunt realizate din materiale pretioase, de cea mai buna calitate. In prezent Feminimal creeaza piese rezistente, unice, in serii limitate, cu finisaje desavarsite. Descopera design-urile elegante, office si casual si vei fi instantaneu cucerita de fiecare look: costume elegante din lana virgina, camasi si rochii din matase naturala, in culori pretioase!

VEZI COLECTIA

ATELIER DE CREATIE VIGO

ATELIER DE CREATIE VIGO indeplineste vise si transforma idei in creatii ce fac sa straluceasca mii de femei in momente unice ale vietii lor. Brandul ilustreaza imaginea femeii puternice care iese in evidenta prin creatii unice si croiuri impecabile, un stil relaxat si totodata elegant. In creatiile VIGO vei gasi mereu tesaturi fine: matase naturala, accesorii si detalii rafinate, iar fiecare piesa a colectiei este realizata manual in atelierul propriu. Imbraca-te in eleganta si rafinament, iar prima privire in oglinda va fi de neuitat!

VEZI COLECTIA

AZARIS

Azaris by Aleksandrina Mihaylova sustine femeile indraznete care isi completeaza atitudinea prin hainele alese. Atelierul de creatie si productie vestimentara Azaris s-a nascut din pasiunea de a redescoperi emotia hainelor care te pun sub lumina reflectoarelor, in orice context. Aleksandrina Mihaylova este designer-ul colectiilor prin care te vei sarbatori in fiecare zi, cu ajutorul accentelor puse pe culori vibrante, croi inedit si feminitate autentica.

VEZI COLECTIA

Magazinul online de haine și accesorii Fashion Days, înființat în 2008 și cumpărat de eMag în 2015, a anunțat, în ianuare 2020, că a trecut pentru prima dată pe profit, în ultimele 6 luni ale anului 2019.

Fashion Days a fost fondat în anul 2008 de către doi antreprenori elvețieni: Jan Vichr și Markus Okumus. În 2015, magazinul online a fost preluat de eMag (brand operat de firma Dante International). eMag și Fashion Days se află acum în portofoliul fondului de investiții sud-african Naspers, alături de alte afaceri online care operează în România: OLX, Autovit.ro, PayU etc.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x