Friday, March 29, 2024

Horoscopul lunii decembrie 2020: previziuni complete

Must Read

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii decembrie 2020.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ești încrezătoare în viitorul tău profesional. La sfârșitul acestui an ești convinsă că te afli exact acolo unde îţi doreşti. Această dispoziţie pozitivă te ajută în tot ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achiziţii, încearcă să fii calculată. Sărbătorile de iarnă vei alege să le petreci acasă. Îți este dor de confortul din familie.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

- Advertisement -

Ultima lună a acestui an aduce noi rezoluții profesionale pozitive. Indiferent de ceea ce vei reuși să obții, vei fi mulțumită de propriile reușite. În plan personal vei trăi câteva dezamăgiri. Felul în care încerci să maschezi anumite sentimente nu te poate ajuta să faci lucrurile într-un mod autentic. Ascultă-te cu atenție și empatie!

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Chiar dacă drumul pare a fi anevoios, niciodată nu ai ajuns să îți desconsideri capacitatea de adaptare, principalul tău atu.Un context favorabil pentru relația personală te va ajuta să îți redescoperi partenerul. Luna decembrie va fi liniștită la nivel energetic. Încerci să te lași ghidată de ceea ce simți. Asta te va ajuta să iei decizii înțelepte.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Agitația care se va instala în perioada următoare la nivel astral te va forța să te lași captivată de tot felul de detalii care îți hrănesc orgoliul. Marte și Uranus fac o echipă perfectă atunci când vine vorba de romantism. Pentru tine, această ultimă lună din an va fi prima în care vei reuși să pui cap la cap idei și planuri pentru a obține ceea ce îți propui.

LEU (23 iulie – 22 august)

Un Marte motivațional te va forța să rămâi încrezătoare în propriile forțe, indiferent de eșecurile pe care le vei trăi. Începutul lunii decembrie va fi destul de dificil la nivel motivațional. Deși ai toate informațiile pentru rezolvarea anumitor sarcini, ești destul de înceată. Pentru a te remarca la nivel profesional e nevoie de perseverență.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Influența din partea astrelor te face să alegi dintre totul sau nimic. Oportunități de invidiat te pun pe gânduri. Indiferent de obiectivele personale, viața de familie rămâne prioritatea ta principală. Atunci când intri în contact cu persoanele potrivite pentru tine, ai capacitatea de a simți vibrația pozitivă care te înconjoară.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională! Spre sfârșitul anului, îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea lor te face să fii rezervată. Nimic din ceea ce ne înconjoară nu este fără sens. Ține de noi dacă ne dăm voie să îl descoperim sau nu.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Relațiile cu cei din jur vor reprezenta punctul central al vieții tale. Alegerile neinspirate, mustrările de conștiință, regretele îți vor întări ideea că nu vei reuși să ai parte de autenticitate în plan personal. Atunci când nimic nu pare să îți aducă împlinirea pe care o vizualizezi, trebuie să acționezi, indiferent de consecințe.

SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru a putea profita la maximum de perioada sărbătorilor și magia pe care o aduce în viața ta, rămâi conectată la propria persoană. Trebuie să fii mereu în armonie cu tine pentru a putea trăi totul cu intensitate. Uneori ajungi să fii chiar destul de drastică cu alte persoane, tocmai pentru a nu-ți lăsa vulnerabilitățile să iasă la iveală.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Soarele va face o dubioasă „ședere” în zodia ta și energia pe care o vei recepționa de la el va fi destul de confuză pentru tine. În mai multe contexte sociale în care te vei afla vei acționa conform prejudecăților, deși știi că atitudinea adoptată nu te caracterizează. Este ca și cum ai căuta cu orice preț să te dezamăgești pe tine.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Urgențele care vor apărea în viața ta în zilele următoare vor fi destul de stresante. Orice este împotriva dorinței tale te scoate din zona de confort. Cu toate astea, vei reuși să te calibrezi la noua realitate. Decembrie va fi o lună a recapitulării. Analizezi și tragi concluzii în raport cu tot ceea ce ai trăit pe parcursul anului.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Pentru perioada următoare, astrele îți induc o stare pozitivă. În raport cu o relație, sunt multe lucruri rămase nespuse. A prelua inițiativa acum reprezintă pentru tine o provocare în sine. Demersurile pe care le faci cu consecvență pentru recâștigarea încrederii în tine dau rezultate. Rămâi conectată la propriul sine!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x