Tuesday, April 16, 2024

Interlopii din Murgeni s-au înscris în AUR. Şeful clanului: „Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu preşedintele partidului AUR“

Must Read

Petrea Sandu, zis Flagăra, şeful clanului Sandu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a devenit membru AUR, alături de mai mulţi membri ai familiei.

Mai mulţi membri ai clanului Sandu, celebru pentru luptele sângeroase de stradă din localitatea Murgeni, au devenit membri AUR, iar şeful grupării interlope îşi arogă statutul de preşedinte al organizaţiei.

Pe 13 decembrie, Petrea Sandu, zis Flagăra, şeful clanului Sandu, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a devenit membru AUR, alături de mai mulţi membri ai familiei.

Liderul interlopilor a postat şi mai multe fotografii în care apare singur, dar şi împreună cu ceilalţi indivizi, în faţa unui afiş mare cu AUR. „Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu preşedintele partidului AUR“, scrie în postare.

- Advertisement -

Clanul Sandu este bine cunoscut oamenilor legii din Vaslui din cauza acţiunilor sale de o violenţă extremă. În luna august, zeci de romi au ieşit joi după-amiază pe stradă în cartierul Bedreaga din oraşul Murgeni, din judeţul Vaslui, dându-se lupte între membrii clanului Sandu şi Murui.

Un martor a transmis live pe Facebook, filmând de la distanţă, la intrarea în cartierul ţigănesc. În timp ce în cartier romii se bat şi aruncă cu pietre unii în ceilalţi mai mulţi poliţişti şi jandarmi stau în mijlocul străzii în zona ce delimitează oraşul de cartierul romilor.

Martorul care a filmat a afirmat că în timp ce „la vale, oamenii îşi iau gâtul”, „Poliţia Română stă”. Cel mai probabil, imaginile sunt realizate la începutul scandalului, când evenimentul a fost raportat, iar forţele de ordine locale aşteptau întăriri de la Vaslui.

„Aceasta este Poliţia din România. Oamenii se bat, se omoară în faţa lor. Lumea se omoară îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia Română doar stă. Daţi share să vadă toată lumea în ce ţară trăim”, afirmă persoana în timp ce filmează pe de o parte poliţiştii, iar pe de altă parte, pe romii agitaţi.

Sursa: adevarul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x