Friday, April 19, 2024

Libra Internet Bank este angajatorul numarul 1 din Romania la categoria banci si institutii financiare

Must Read

Libra Internet Bank ocupa primul loc la categoria banci/institutii financiare, in Topul Angajatorilor 2020, realizat de platforma Undelucram.ro. Clasamentul a luat in calcul opiniile utilizatorilor acestei platforme, inregistrate in perioada 1 decembrie 2019 – 15 noiembrie 2020, ordinea fiind stabilita in baza notelor acordate de angajati sau fosti angajati ai companiilor si a numarului de recenzii postate.

Evaluarile utilizatorilor au pornit de la criterii precum oportunitatile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou, procedurile sau valorile companiei. Intr-o perioada atipica, acest rezultat reprezinta o noua performanta, dupa ce, in luna august a acestui an, Libra Intenet Bank devenea si primul angajator din domeniul bancar care ofera locuri de munca “fully remote” si in afara domeniului IT, pentru pozitii deschise in Head Office.

Spiritul de competitie insotit de accentul pe inovatie si facilitarea evolutiei prin competenta si performanta sunt elementele definitorii ale culturii organizationale Libra Internet Bank. In prezent, peste 15% dintre angajatii bancii indeplinesc roluri cu valente in zona tehnologiei si digitalizarii, iar aproximativ 60% dintre cei care ocupa pozitii manageriale provin din promovare interna.

In conditiile asigurarii unui program de lucru flexibil, prin avantaje precum Late Monday sau Early Friday, cu scopul mentinerii echilibrului permanent dintre viata personala si cea profesionala, Libra Internet Bank continua sa faca performanta si sa investeasca in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor sai.

- Advertisement -

Daca vrei sa aplici la un job in echipa celui mai bun angajator din 2020, la categoria banci si institutii financiare, click aici: https://www.librabank.ro/Cariere.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x