Thursday, March 28, 2024

Lovitură cu Programul “Rabla pentru Electrocasnice 2020”

Must Read

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) amână startul Programului “Rabla pentru Electrocasnice” până la o dată ulterioară, din cauza unor probleme ce ţin de securitatea cibernetică a aplicaţiei.

“Din cauza contextului general de instabilitate a securităţii cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranţa informatică a aplicaţiei şi a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere, prin clonarea unor informaţii specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranţă suplimentare pentru Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Ne cerem scuze pentru disfuncţionalităţile apărute şi vă asigurăm că AFM va depune diligenţele necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a programului”, se arată într-un comunicat de presă al AFM, transmis marţi Agerpres.

Ediţia din acest an a programului “Rabla pentru electrocasnice” pentru persoane fizice ar fi trebuit să demareze, marţi, la ora 12:00, iar românii ar fi putut să se înscrie în această sesiune prin intermediul aplicaţiei informatice disponibilă pe site-ul AFM, la adresele www.afm.ro şi la secţiunea https://electrocasnice.afm.ro/.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x