Friday, March 29, 2024

Prima persoană vaccinată în Elveția a murit! Este improbabil dacă decesul a fost provocat de vaccinul anti-COVID

Must Read
  • Prima persoană care a primit vaccinul anti-COVID, în Elveția, a murit.
  • Este neclar dacă a murit din cauza vaccinului anti-COVID.
  • Oficialii nu au dat, până acum, publicității alte detalii cu privire la decesul femeii.

Prima persoană care a primit vaccinul anti-COVID, în Elveția, a murit. Oficialii au declarat, miercuri, decesul femeii deși nu au indicat încă dacă moartea acesteia are vreo legătură cu imunizarea, notează REUTERS.

„Suntem conștienți de caz”, a spus un purtător de cuvânt, adăugând că problema a fost trimisă autorității elvețiene de reglementare a medicamentelor Swissmedic.

Oficialii nu au dat publicității detalii, date confidențiale și nici timpul care a trecut între momentul în care persoana a primit vaccinul și momentul în care a avut loc decesul.

Cantonul Lucerna a fost locul în care s-au efectuat primele vaccinări din Elveția, începând de săptămâna trecută. Persoanele în vârstă au fost primele care au primit vaccinul de la Pfizer și BioNTech.

- Advertisement -

Până în acest moment, Elveția a primit 107.000 de doze de vaccin și se așteaptă să primească 250.000 pe lună începând cu anul viitor. Swissmedic nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii.

Vaccinul Pfizer și BioNTech este singurul vaccin aprobat, până în prezent, în Elveția. A fost aprobat în regim de urgență în Statele Unite și Marea Britanie și a obținut aprobarea condiționată de comercializare în Uniunea Europeană după studii clinice la zeci de mii de persoane.

Milioane de doze de vaccin au fost administrate până acum în întreaga lume. Mai multe persoane au suferit reacții alergice în urma imunizării cu vaccinul oferit de Pfizer/BioNTech, precum și de la Moderna Inc, deși aceste incidente au fost rezolvate rapid.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x