Sunday, November 27, 2022

Prognoza meteo pentru Crăciun şi Revelion 2020-2021. Vin sărbătorile de iarnă cu temperaturi neaşteptate

Must Read

Vin sărbătorile de iarnă şi mulţi dintre noi vor să ştie cum va fi vremea, pentru a vedea ce planuri îşi fac. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, iar surpriza vine de la valoarea neaşteptată a temperaturilor în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, inclusiv de Crăciun şi de Paşte, dar până la jumătatea lunii ianuarie 2021, vor fi temperaturi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, spun meteorologii.

De asemenea, prognoza pe patru săptămâni arată că și precipitațiile vor fi excedentare în prima jumătate a intervalului, apoi rămân la valori normale.

Vin sărbătorile de iarnă. Prognoza meteo pentru Crăciun 2020

- Advertisement -

Vin sărbătorile de iarnă, iar în perioada 21 – 28 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

În perioada 28 decembrie – 4 ianuarie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile extracarpatice, dar mai ales în cele sud-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Vin sărbătorile de iarnă. Prognoza meteo pentru Revelion 2020/2021

În perioada 4 – 11 ianuarie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 11 – 18 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This