Thursday, March 28, 2024

România, spulberată în ultimul meci la CE Handbal de Olanda

Must Read

Naţionala României a fost învinsă de echipa Olandei cu 35-24 (16-12), marţi, la Kolding, în ultimul său meci din Grupa principală II a Campionatului European de handbal feminin – EHF EURO 2020 din Danemarca.

România a încheiat turneul pe locul 12, cu o singură victorie, în prima fază a grupelor, şi cinci eşecuri (trei în grupa principală), aceasta fiind cea mai slabă clasare a sa la un Campionat European în 13 participări.

Olanda, campioana mondială en titre, a dominat meciul de la un capăt la altul, câştigând la o diferenţă confortabilă, în condiţiile în care în echipa României nu a evoluat pivotul Lorena Ostase, cu o entorsă la genunchi, iar Cristina Neagu şi Denisa Dedu au fost odihnite.

România a fost condusă cu 5-1, dar s-a apropiat la un singur gol, 6-7 (min. 15), dar Olanda a avut patru goluri avans la pauză, 16-12.

- Advertisement -

În repriza secundă, România s-a apropiat la două goluri, 15-17 şi 16-18, dar apoi reprezentativa din Ţările de Jos s-a desprins în ultimele 20 de minute, încheind cu o victorie categorică, 35-24.

România a avut nu mai puţin de 21 de mingi pierdute în acest meci, faţă de doar 7 ale adversarelor.

Pentru echipa antrenată de Bogdan Burcea au marcat Cristina Laslo 7 goluri, Anca Polocoşer 6, Nicoleta Dincă 2, Ana-Maria Ţicu 2, Eliza Buceschi 1, Sonia Seraficeanu 1, Ana Maria Iuganu 1, Ana-Maria Savu 1, Alexandra Dindiligan 1, Andreea Popa 1, Laura Popa 1.

Golurile învingătoarelor au fost reuşite de Bo van Wetering 8, Debbie Bont 4, Laura van der Heijden 4, Lois Abbingh 3, Kelly Dulfer 3, Inger Smits 3, Dione Housheer 3, Martine Smeets (CSM Bucureşti) 2, Angela Malestein 2, Merel Freriks 1, Harma van Kreij 1, Danick Snelder 1, scrie Agerpres.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x