Thursday, April 25, 2024

Semifinală Chefi la Cuțite 2020. Eliminări surpriză și probe de foc înainte de marea finală

Must Read

Emisiunea culinară „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 se apropie de marea finală, luni, 14 decembrie, telespectatorii putând urmări o semifinală plină de surpriză, emoții, dar și numeroase probe de foc care-i vor pune la grea încercare pe concurenții.

UPDATE ORA 23:30. Cei 9 concurenți urmează să lupte în semifinală și marți, 15 decembrie, când vor avea parte de a treia probă. 6 vor pleca acasă, fiind aleși de cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Așadar, doar 3 vor avea șansa să lupte în marea finală!

UPDATE ORA 22:35. Proba a doua se numește „gustul de acasă”, preparatele fiind realizate alături de rudele venite de acasă pentru concurenți. Această etapă este jurizată de concurenții din sezonul anterior, printre aceștia numărându-se și Amalia Bellantoni.

UPDATE ORA 22:10. Înainte de a afla tema a doua de concurs concurenții au primit cea mai emoționantă „probă”. Mai exact, cei 9 participanți urmăresc mesajele din partea rudelor, lacrimile acestora fiind de necontenit. Emoțiile au fost atât de mari încât și Florin Dumitrescu a plâns cu gândul la fetele sale.

- Advertisement -

Momentul încărcat de emoții nu s-a oprit aici, rudele concurenților venind chiar în platoul emisiunii culinare de la  Antena 1.

UPDATE ORA 20:42. A început semifinala „Chefi la cuțite”. Cei 9 concurenți, emoționați și cu vocile tremurate, se pregătesc pentru prima probă a emisiunii, aceștia trebuind să facă cinci parfurii. La finalul serii se decide cine merge mai departe și cine nu pentru că toți 9 trec prin toate cele 3 probe.

Primul preparat este o reproducere făcută de Cătălin Scărlătescu, al doilea de Florin Dumitrescu (slănină), iar ultimul gătit de Sorin Bontea (cod). Concurenții trag bilețele cu preparatul pe care trebuie să-l facă, primind o listă cu ingredientele necesare preparatului în sine. Jurații primesc o poză cu preparatul celebrilor bucătari pentru a vedea dacă farfuriile seamănă.

Știre inițială ora 18:39. Fiecare dintre cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a ajuns în această etapă cu câte 3 participanți, un număr fără precedent pentru show-ul culinar. Și unde mai pui că egalitatea numerică le va da și mai multe bătăi de cap șefilor.

Tensiunile dintre cele 3 echipe, dar mai ales dintre jurați vor atinge în seara aceasta cote alarmante, participanții având de trecut 3 probe de foc, una mai surprinzătoare decât precedenta. Gustul, stilul și rafinamentul fiecăruia va fi pus la încercare, lupta fiind una strânsă.

Chefi la cuțite a ajuns în semifinală. Cine sunt concurenții care luptă în emisiunea culinară

Echipa lui chef Sorin Bontea este formată în semifinală sezonului 8 din Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur), în timp ce Cătălin Scărlătescu a ajuns în semifinală cu Cătălin Rizea, Cristian Boca (cuțitul de aur) și Paul Maxim.

De asemenea, în echipa lui chef Florin Dumitrescu au rămas două femei și un bărbat. Este vorba de Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni, bucătarul fiind singurul care are un dezavantaj, acela că nu are niciun cuțit de aur.

Emoțiile sunt mari în semifinala „Chefi la cuțite”, unii dintre concurenți fiind copleșiți de emoții până la lacrimi. Și pentru că este o ediție specială juriul va fi și el pe măsură. Mai exact, este vorba de actori și comedianți, aceștia urmând să decidă cine merge în marea finală.

Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu sau Ionuţ Rusu se numără printre artiștii care vor degusta și vor decide care farfurie este pe placul lor, hotărârea nefiind una ușoară pentru că preparatele vor fi unele de cinci stele.

Când are loc finala emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

Luni seara, de la ora 20:30, se decid concurenții care luptă în marea finală pentru premiul în valoare de 30.000 de euro. Potrivit a1.ro, miercuri, 16 decembrie, de la aceeași oră participanții rămași în concurs vor trece prin noi probe de foc pentru a demonstra că merită titlul show-ului culinar.

Sezonul cu numărul 7 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost câștigat de Alexandru Comerzan, care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în timp ce sezonul anterior a fost câștigat de Mihai Munteanu alias Munti, din echipa lui Sorin Bontea.

Sursa: fanatik.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x