Saturday, September 18, 2021

Sphera Franchise Group obține facilități și stimulente pentru dezvoltarea rețelei de restaurante Taco Bell România

Must Read

Conducerea SFG (SPHERA FRANCHISE GROUP) informează investitorii despre finalizarea cu succes a negocierilor între francizorul YUM! și California Fresh Flavors SRL („CFF”), filiala Grupului care deține drepturile de franciză pentru a opera restaurante Taco Bell în România.

În urma negocierilor cu reprezentantul YUM!, Taco Bell Europe, părțile au convenit ca pentru perioada 2020-2021 CFF va beneficia progresiv de stimulente financiare, în funcție de numărul de restaurante nou deschise. Pentru orice depășire a numărului de 5 restaurante noi, CFF va beneficia de stimulente financiare suplimentare. Datorită confidențialității acordului cu YUM!, Grupul nu poate dezvălui valoarea totală a stimulentelor financiare negociate.

Conform planului inițial de dezvoltare a rețelei si aferent perioadei 2017-2019, astfel cum a fost convenit între YUM! și CFF, CFF nu mai avea obligația de a deschide noi restaurante in 2020. Cu toate acestea, în cursul anului 2020 CFF a continuat dezvoltarea rețelei Taco Bell în România.

În prezent, conducerea este în curs de renegociere în ceea ce privește planul de dezvoltare a rețelei de restaurante pentru American Restaurant System SA, operatorul brandurilor Pizza Hut și Pizza Hut Delivery în România. De îndată ce se va ajunge la un acord, compania va informa piața despre noile ținte printr-un raport curent.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Prima livrare de gaz natural lichefiat din România, finalizată cu succes de OMV Petrom

OMV Petrom a transmis vineri, 17 septembrie, că a efectuat prima livrare de gaz natural lichefiat (GNL) din România...
- Advertisement -

More Articles Like This