Saturday, April 20, 2024

Super veste pentru toți angajații acestei companii! Vor avea parte de o primă de Crăciun de 500 de euro

Must Read

Șefii uneia dintre cele mai cunoscute companii de telecomunicații din Europa, care are filiale și în România, au transmis că vor acorda angajaților săi un bonus de Crăciun de 500 de euro, ca mulțumire pentru performanța de care au dat dovadă.

Anunțul-surpriză este însoțit de mesaje de mulțumire, inclusiv în limba română.

„Dragi colegi! A fost un an dificil, dar un an bun pentru Deutsche Telekom. Ne-am construit rețelele, ne-am servit clienții, ne-am depășit țintele financiare și, de aceea, acum este momentul să spunem Mulțumim! Indiferent în ce țară lucrați, dacă sunteți un angajat al Deutsche Telekom, aparții familiei T (sigla Deutsche Telekom – n.r.). Suntem un T! O echipă puternică și spunem Mulțumim, dar dincolo de asta vă oferim 500 de euro extra pentru un Crăciun frumos în vremuri de coronavirus foarte dificile. Anul acesta, la Deutsche Telekom am experimentat, am trăit și am oferit multă solidaritate. Acest lucru merită respect, recunoaștere și aplauze. Și merită mai mult decât cuvinte. De aceea, acordăm o plată specială de 500 de euro pentru tot personalul de execuție. La T-Systems, Telekom Deutschland, sediul central, companiile de servicii și în toate filialele noastre europene. Drept mulțumire și recunoaștere din partea conducerii pentru performanța dumneavoatră specială în perioada coronavirusului”, este mesajul transmis angajaților.

La finele anului, grupul Telekom România, format din foștii operatori Romtelecom și Cosmote, în prezent Telekom Romania Communications și Telekom Mobile Romania Communications, avea circa 5.300 de angajați. Recent, Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) – controlată de OTE, grup elen deținut în proporție de 46% de Deutsche Telekom – și Orange au anunțat că au ajuns la o înțelegere privind preluarea operațiunilor aferente rețelelor fixe de către grupul francez.

Telekom Romania Communications mai controlează integral operatorul prin cablu Nextgen Communications, cu 478 de angajați în 2019. Deutsche Telekom deține în România, prin Magyar Telekom, și compania Combridge Sfântu Gheorghe (județul Covansa), cu 44 de angajați la finele anului trecut. De asemenea, Deutsche Telekom controlează indirect și GTS Telecom București, companie cu 129 de salariați în 2019, conform profit.ro.

- Advertisement -

Sursa: bugetul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x