Friday, March 29, 2024

Un parlamentar AUR denunţă public campania de vaccinare anti-Covid. „Încep Zilele Apocalipsei? Nu vreau să devenim o Naţie de Cobai”

Must Read

Ringo Dămureanu, parlamentar AUR, vicepreședinte interimar și șeful organizației din Dolj, denunță într-o postare pe Facebook campania de vaccinare împotriva noului coronavirus și spune că odată cu aceasta încep ”Zilele Apocalipsei”.

Ringo Dămureanu se întreabă dacă nu cumva campania de vaccinare a fost aleasă anume să înceapă într-o zi simbolică pentru creştini. ”Ziua Sf. Ștefan – Ziua „V” a Vaccinării. Coincidență sau nu? Încep astfel Zilele Apocalipsei? Creștinii serbează azi, în a treia zi de Crăciun, Ziua Sf. Arhidiacon Ștefan, primul martir creștin care a plătit cu viața sa credința în Hristos. Așadar, jertfa deplină este legată de Naștere.

O mare jertfă pentru o nouă Naștere. Celor care poartă acest nume de martir le spun La mulți ani. Ni se cere și nouă în aceste zile o nouă jertfă pentru o nouă „Naștere”? Un sacrificiu pentru a se crea o lume nouă, fără suferință, dar și fără Dumnezeu ?! De ce începe Marea Vaccinare chiar azi, într-o zi simbolică? Este sau nu o coincidență?

Campania de vaccinare nu îmi inspiră personal nici cea mai mică încredere. Sunt prea mulți bani investiți în campanii media care nu tratează în mod echilibrat problema vaccinării, din contra, sensul acestor mesaje este unidirecțional, strict în sensul vaccinării…. Nu vreau să devenim o Nație de Cobai. Este destul că avem un Guvern iresponsabil”, a scris Ringo Dămureanu, pe Facebook.

- Advertisement -

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x