Thursday, March 28, 2024

WhatsApp a lansat versiunea care permite apeluri voce şi video de pe desktop

Must Read

Serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp, deţinut de reţeaua socială Facebook Inc, a lansat o versiune de probă a aplicaţiei sale destinată computerelor de tip desktop care permite, pentru prima dată, efectuarea de apeluri de voce şi video.

Această intenţie de a intermedia apeluri voce şi video pe ecrane mai mari decât cele ale telefonului mobil ar pune WhatsApp pe picior de egalitate cu marii jucători de pe piaţa conferinţelor video Zoom şi Google Meet, care au înregistrat o creştere spectaculoasă a numărului de utilizatori în perioada pandemiei.

Cu peste două milioane de utilizatori la nivel mondial, aplicaţia WhatsApp este depăşită doar de aplicaţia firmei mamă Facebook.

Cu toate acestea, spre deosebire de Zoom sau Google Meet, aplicaţia WhatsApp este utilizată în principal pentru apeluri personale.

- Advertisement -

WhatsApp a lansat și funcția ”coș de cumpărături”

La începutul acestei luni, WhatsApp a introdus o nouă funcţie de “coş de cumpărături”, care permite utilizatorilor să facă achiziţii prin intermediul aplicaţiei.

Prin această nouă funcţie, WhatsApp încearcă să atragă comercianţi şi companii pe aplicaţia sa WhatsApp Business, pentru a-şi gestiona comenzile şi schimburile cu clienţii.

Dezvoltarea tranzacţiilor pe serviciul său de mesagerie este crucială pentru WhatsApp care, în pofida adoptării sale pe scară largă, nu câştigă bani din publicitate.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x