Thursday, March 28, 2024

Actorul Dorel Vişan, convins că femeile vor rămâne sterile peste 14 ani din cauza Covid – 9 iar extratereştrii vor repopula Pământul: Ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape?

Must Read

Actorul Dorel Vişan, în vârstă de 83 de ani,  crede că virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator, că femeile vor fi sterile peste 14 ani, iar extratereştrii vor reveni pe Pământ pentru a reface viaţa.

Actorul a făcut declaraţii halucinante într-un interviu video publicat pe site-ul cluj24.ro și preluat de Adevărul.ro.

Dorel Vişan este adeptul teoriei conspiraţioniste potrivit căreia virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator. Mai mult, femeile vor deveni sterile în următorul deceniu, iar pentru a reface viaţa, extratereştrii vor reveni pe Pământ.

Fragmente din interviul pentru cluj24.ro

- Advertisement -
  • Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca –şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta (…) Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen.
  • După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.Rep:
  • Străinii? Adică extratereştrii?DV: Extratereştrii. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele.

Rep: Adică, ideea existenţei extratereştrilor este acceptată de Biblie?

DV: Ar fi acceptată. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!

Sursa: G4media.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x