Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a calificat plângerile lui Vlad Voiculescu legate de lipsa de transparență în privința vaccinării și a datelor privind evoluția Covid drept „lamentare fără nicio legătură cu realitatea”.

„Ministrul Sănătății nu știu de ce pune la îndoială cifrele, mai ales sa nu ne pună pe noi la îndoială în ceea ce privește aceste date, totuși e ministru al Sănătății, coordonează întreaga activitate legata de testare și cred că deja a avut suficient timp ca aceste lucruri să devină funcționale după instalarea noului guvern”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

„Nu vă spun din punct de vedere politic, ci din punct de vedere profesional. Această lamentare nu are niciun fel de legătura cu realitatea. Dînsul are toate pârghiile astfel încât într-o săptămână, două, să avem o radiografie fidelă a situației epidemiologice din toata țara„, a mai spus reprezentantul României la OMS

Ministrul Sănătății, care vineri a cerut ca restricțiile să nu fie ridicate din București, a declarat, într-un interviu la Europa FM, că el nu crede că rata de infectare în București, raportată de Guvern la 2,9 la mie, este reală. „Nu cred că este sub 3 la mie în realitate”, a spus Voiculescu.

Sursa: digi24.ro

Alec_Stocks_RO


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.