Tuesday, March 19, 2024

Aterizare de urgență pe Aeroportul din Timișoara: O pasageră infectată cu COVID-19 a leșinat!

Must Read

Aterizare de urgență la Timișoara. O pasageră a leșinat în avion. Femeia este infectată cu coronavirus și a stat în aeronavă alături de alți 183 de pasageri, relatează Realitatea PLUS. 

In jurul orei 10.00, ”o cursa aeriana a companiei Tarom ce zbura pe ruta Bucuresti- Madrid , cu 183 de pasageri, a aterizat la Timisoara, pentru o urgenta medicala intervenita la unul dintre pasageri. Urmeaza ca aeronava sa decoleze de la Timisoara in scurt timp”, transmit reprezentantii Aeroportului Timisoara.

Femeia in varsta de 65 de ani locuieste de 17 ani in Spania si venise in Romania pentru a participa la inmormantarea unei rude. In timpul zborului spre Madrid a lesinat, astfel ca pilotii au cerut permisiunea de aterizare pe cel mai apropiat aeroport, scrie si opiniatimisoarei.ro.

Echipajul Ambulantei sosit pe pista aeroportului pentru a o prelua pe femeie i-a facut un test rapid de COVID-19 care a iesit pozitiv.

- Advertisement -

Medicii insa suspecteaza si un infarct, astfel ca pacienta a fost transportata de urgenta la Spitalul Municipal pentru investigatii si un test PCR. Daca rezultatul pozitiv la coronavirus va fi confirmata si de analiza, pacienta va fi internata la Spitalul Victor Babes, iar in cazul in care se confirma infarctul, ea va fi transferata la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, mai arata sursa citata.

Sursa: realitatea.net

- Advertisement -


- Advertisement -

1 COMENTARIU

Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
foehn cu difuzor
2 years ago

Several of my classmates voiced their distresss that their monograph closet were calamitous roster oriented comrades, I guileless smiled separate it did minus happened between my ideal coincident you. Instantly I am convinced that there are treatise agencies who gave assures of pardon they can’t truckle up. It’s exceedingly beginner.

- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x