Friday, September 24, 2021

Bill Gates, despre teoriile conspiraționiste apărute despre el: ”Oamenii chiar cred asta?”

Must Read

Co-fondatorul Microsoft, devenit filantrop, Bill Gates, s-a arătat uimit de volumul mare al teoriilor conspiraționiste ”nebune” și „malefice” despre el, apărute în timpul pandemiei COVID-19 pe rețelele de socializare.

Într-un interviu acordat Reuters, Gates a declarat că milioanele de postări online și ”teoriile nebunești ale conspirației” despre el și despre expertul american de vârf în boli infecțioase Anthony Fauci au apărut probabil din cauza combinației dintre pandemia virală înspăimântătoare și creșterea popularității rețelelor de socializare.

Nimeni nu ar fi putut să prezică faptul că eu și dr. Fauci suntem atât de remarcabili în aceste teorii cu adevărat îngrozitoare. Sunt foarte surprins de asta. Sper să dispară”, a spus Gates.

Bill Gates, un miliardar care a renunțat la funcția de președinte al Microsoft Corp în 2014, a donat cel puțin 1,75 miliarde de dolari prin intermediul fundației sale, Bill și Melinda Gates. În acest sprijin intră inclusiv asistență pentru unii producători de vaccinuri, diagnostice și tratamente potențiale.

- Advertisement -

De când a început pandemia, în urmă cu un an, milioane de conspirații s-au răspândit pe Internet, alimentând dezinformarea despre coronavirus, originile sale și motivele celor care lucrează pentru a lupta împotriva acestuia.

Unele teorii ale conspirații susțin că Fauci și Gates au creat pandemia pentru a încerca să controleze oamenii, și că vor să profite de răspândirea virusului ca să folosească vaccinurile pentru a introduce microcipuri în oameni.

Deci oamenii chiar cred chestiile astea?”, a întrebat Gates. ”Chiar va trebui să ne educăm despre asta anul următor și să înțelegem … cum schimbă comportamentul oamenilor și cum am fi putut să reducem efectele produse.” – a mai spus miliardarul.

Sursa: stirileprotv.ro

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a pozat cu manelistul Sorinel Puştiu şi familia lui

Imaginea anului la New York. Preşedintele României, Klaus Iohannis, prezent la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, a avut...
- Advertisement -

More Articles Like This