Saturday, June 10, 2023

Bolt lansează la nivel internațional un program de extindere prin sistem de francizare

Must Read

Noul program de francizare lansat de Bolt are ca scop accelerarea creșterii companiei și extinderea acesteia pe piețele din America Latină și Asia.

Bolt, principala platformă europeană de mobilitate, lansează Bolt Franchise pentru a pune serviciile de transport urban responsabil și de livrare la dispoziția mai multor clienți din întreaga lume, la prețuri accesibile. Noul program de francizare își propune să continue accelerarea creșterii companiei, prin extinderea în afara piețelor sale de bază, din Europa și Africa, în regiuni precum America Latină și Asia.

Compania și-a dublat numărul de clienți în 2020

Bolt este prima platformă de mobilitate care lansează, la nivel global, un program de francizare pentru transport la cerere și livrare de alimente.

„În 2020, aproape am dublat numărul clienților, crescând la 50 de milioane de utilizatori în 40 de țări și 200 de orașe. Astăzi lansăm Bolt Franchise și, astfel, le permitem antreprenorilor locali să construiască afaceri proprii pe baza tehnologiei și expertizei avansate a Bolt. Suntem încântați să aducem servicii de ride-hailing, micromobilitate și livrare către milioane de clienți din regiuni precum Asia Pacific, America Latină și nu numai”, a declarat Nikita Utkins, manager de extindere Bolt Franchise.

- Advertisement -

Companiile se pot asocia cu Bolt pentru lansarea de servicii

Astfel, compania va face echipă cu francizații pentru derularea serviciilor de mobilitate pe piețele lor, pe baza unei cote din venit. Antreprenorii care se alătură vor răspunde de operațiunile locale, cum ar fi marketingul, asistența pentru clienți, contractarea șoferilor și a livratorilor. Companiile pot alege să se asocieze cu Bolt pentru a lansa unul sau mai multe servicii, inclusiv ride-hailing, micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice sau livrare de alimente.

Programul de francizare se bazează pe experiența Bolt a colaborării pe termen lung cu organizațiile partenere, care își gestionează operațiunile locale pe anumite piețe.

„În ciuda popularității crescânde a serviciilor la cerere din ultimii ani, există încă un potențial extraordinar de inovație în industrie. Acest lucru a fost dovedit de parteneriatele noastre de succes cu antreprenorii locali din țări precum Mexic, Rusia și Arabia Saudită. Vrem să permitem antreprenorilor locali importanți accesul la tehnologii globale și să-i ajutăm să ofere servicii mai bune pentru milioane de oameni”, a mai spus Nikita Utkins.

Sursa: capital.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume. Ce avere are miliardarul american

Elon Musk este din nou cel mai bogat om din lume, trecând de la 1 iunie înaintea lui Bernard...
- Advertisement -

More Articles Like This