Friday, March 29, 2024

“Bridgerton” a devenit cel mai popular serial de pe Netflix. Câte vizualizări a adunat în 28 de zile

Must Read

Primul sezon al serialului “Bridgerton”, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, creatoarea “Grey’s Anatomy”, a avut o lansare reuşită.

Potrivit platformei de streaming, 82 de milioane de conturi din lume au privit “cel puţin 2 minute” din serial în 28 de zile de la lansarea online.

Primul sezon al serialului “Bridgerton”, conceput pentru Netflix de Shonda Rhimes, creatoarea “Grey’s Anatomy”, a avut o lansare reuşită. Potrivit platformei de streaming, 82 de milioane de conturi din lume au privit “cel puţin 2 minute” din serial în 28 de zile de la lansarea online.

Este vorba despre cel mai popular serial Netflix, înaintea “Lupin” (70 de milioane de privitori) şi “The Queen’s Gambit” (62 de milioane).

- Advertisement -

Potrivit Netflix, serialul este în top 10 cele mai urmărite conţinuturi de pe platformă în 83 de ţări, cu excepţia Japoniei. Carisma actorului principal, Regé-Jean Page, a ajutat la acest succes mondial.

Adaptarea romanelor istorice ale americanei Julia Quinn, acţiunea din “Bridgerton” are loc în 1813, în Anglia.

Creat de Chris Van Dusen, în primul sezon al serialului „Bridgerton”, Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor), fiica cea mare a puternicei familii Bridgerton, şi-a făcut debutul pe piaţa competitivă a mariajelor din înalta societate londoneză din perioada Regenţei. Îl cunoaşte pe dezirabilul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins şi, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Deşi pretind că nu doresc nimic unul de la celălalt, atracţia dintre ei este de netăgăduit. La finalul primului sezon, cei doi sunt deja căsătoriţi şi au un copil.

“Bridgerton” va avea şi al doilea sezon iar filmările vor începe în primăvară.

Sursa: news.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x