Thursday, April 18, 2024

Campania de vaccinare anti-COVID | Florin Roman: Aştept cu mare interes să văd care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând

Must Read

Deputatul PNL Florin Roman consideră că este inadmisibil faptul că peste 30% dintre cei care s-au vaccinat anti-COVID nu s-au înscris pe platformă. El cere ca ministrul Sănătății „să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând”.

„Am aflat cu stupoare, chiar prin vocea ministrului Sănătăţii, că 30% dintre cei care s-au vaccinat sunt persoane care nu s-au înscris pe platformă…ceea ce este de neacceptat! Este inadmisibil ca persoane în vârstă, bolnave sau cu dizabilităţi să fie amânate din cauza pilelor şi relaţiilor. Ceea ce se întâmplă este un factor de descurajare! Aştept cu mare interes ca domnul ministru să răspundă care sunt persoanele vinovate şi privilegiaţii care au sărit peste rând! Discursurile nu rezolvă incapacităţile de funcţionare ale procesului de vaccinare! Aşa nu ne mai facem sănătoşi”, a scris Roman, joi, pe Facebook.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Are două „vulnerabilități”! / Avem mai multe centre cu circuit închis decât centre cu circuit deschis

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a susținut în cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc miercuri, 27 ianuarie, după ședința de Guvern, că există două „vulnerabilități” în campania de vaccinare anti-COVID-19 din România.

Oficialul din Sănătate a declarat că una dintre vulnerabilități este reprezentantă de faptul că 30% dintre vaccinări sunt în afara platformei de programare, ceea ce înseamnă că 30% dintre oamenii care sunt în Registrul Naţional de Vaccinare nu se regăsesc în platforma de programare.

- Advertisement -

„Sunt centre de vaccinare care nu sunt informatizare aşa cum s-ar cuveni, lucrurile sunt încă notate pe hârtie. Faptul că oamenii nu se programează în platformă şi merg direct la centru reprezintă o vulnerabilitate pe care am semnalat-o colonelului Valeriu Gheorghiţă. Trebuie să mergem cât mai mult către o digitalizare şi clarificare a procesului respectiv”, a declarat Vlad Voiculescu.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x