Friday, March 29, 2024

Cât câștigă Marian Godină: „Aș crăpa de rușine să ies în stradă / Unii au rămas fără serviciu, nici nu visează la un salariu ca al meu”

Must Read

Polițistul Marian Godină a dezvăluit ce salariu primește lunar de la Poliția Română.

Godină a făcut un anunț similar în urmă cu patru ani, când, pe internet, polițiștii erau acuzați că primesc „salarii nesimțite”, dar el câștiga 3.000 de lei lunar.

Polițistul din Brașov a dezvăluit salariul net încasat în decembrie 2020, pe blogul personal.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Marian Godină.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba”, a adăugat acesta. Poliţistul lucrează în sistem de 14 ani. „Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină.

- Advertisement -

Polițistul a precizat că nu se implică în protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor. „Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a comentat Godină.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x