Thursday, April 25, 2024

Clujeancă filmată în timp ce folosea o curte de pe Eroilor pe post de WC – VIDEO

Must Read

O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere de pe Eroilor, în timp ce folosea un gang de acces în curte pe post de WC public. Proprietarii imobilului a vizionat camerele de supraveghere, după ce au văzut ”cadoul” în spatele porții.

Astfel de incidente sunt foarte dese în curțile din zona centrală, unde oamenii își fac nevoile în voie. În această perioadă lucrurile sunt și mai critice, pentru că nu mai sunt deschise localurile publice, din cauza pandemiei.

Clujul anunța încă din 2018 să cumpere toalete publice care în valoare de 50.000 de euro bucata. A fost vorba despre toalete care se spală singure și semnalizează când se termină săpunul sau materialele de curățenie. Două astfel de toalete au fost deja amplasate în 2019, în Baza Sportivă Gheorgheni și a doua în parcul de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

”Sunt toalete speciale, construcţii închise. Este vorba de o capsulă din inox care permite accesul persoanelor cu dizabilităţi. Toaletele dispun de un sistem automat de igienizare completă, cu senzori. După ce un utilizator a folosit toaleta, aceasta se închide complet, se igienizează singură peste tot. Următoarea persoană care intră va găsi un spaţiu complet igienizat. De asemenea, sistemul electronic al toaletei va semnala de fiecare dată când se termină consumabilele şi materialele de curăţenie”, a declarat purtătorul de cuvânt Oana Buzatu pentru stiridecluj.ro

- Advertisement -

Cele patru toalete au costat 190.000 de euro și au fost cumpărate în cadrul unui proiect de bugetare participativă depus de o clujeană, în 2017. Toalete ar mai fi trebuit să fie amplasate în Parcul Central (unde există deja toaletă publică) și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, dar nu s-a mai anunțat nimic.

În zona centrală sunt două toalete publice, în Piața Unirii, în zona parcării, și în parcul din spatele Teatrului Național, dar zona ar avea nevoie de milte mai multe astfel de puncte.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x