Tuesday, March 19, 2024

Credincioşii s-au îmbulzit la slujba de Bobotează. Mesajul transmis de o clujeanca

Must Read

A fost aglomeraţie la slujba de Bobotează, în faţa unei biserici din Cluj-Napoca. Zeci de oameni s-au adunat să ia apă sfințită şi au stat umăr la umăr, fără a păstra regula de distanțare.

Mii de credincioşi din toată ţara au participat la slujbele organizate şi dedicate sfintei sărbători, ziua în care a fost botezat Iisus Hristos de către Ioan Botezătorul.

Cu toate că Sărbătoarea Bobotezei a fost una atipică în acest an, iar pandemia a dat peste cap planurile credincioşilor de a veni în număr mare la biserică, unii enoriaşi s-au abătut şi au sfidat regulile.

Zeci de oameni au fost surprinşi în cartierul Mărăşti din Cluj cum se înghesuiau pentru a primi agheasmă.

- Advertisement -

În imagini se poate observa cum credincioşii stau apropiaţi, fără să respecte măsurile pandemice, dar şi cele biblice, versetul “iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi”, fiind şi el încălcat.

”No m-am suparat… concerte nu, cinema nu, teatru nu, la băute la prieteni seara nu, la magazin după 21.00 nu… da la Boboteaza hai sa ne adunam cu sutele pentru ca nimeni nu zice nimic… Felicitări Jandarmeria și poliția pentru frica de Dumnezeu.. Nu!”, a scris femeia care a surprins imaginile din Cluj.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x