Tuesday, December 7, 2021

CTP a pus tunurile pe Diana Şoşoacă: „Doamna asta mă şoşochează, e combinaţie de vulgaritate, agresivitate şi prostie”

Must Read

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut marţi seară cuvinte grele la adresa senatoarei Diana Şoşoacă.

CTP a izbucnit în stilu-i vulcanic la adresa noilor lideri ai AUR. Diana Şoşoacă este unul dintre politicienii din noul val cu cea mai spectaculoasă ascensiune. Se implică în toate scandalurile momentului, este nelipsită de pe posturile tv de ştiri şi nu ratează niciun subiect de pe agenda importantă a unei zile.
Mai nou, senatoarea AUR a intrat în malaxorul jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a comparat-o cu fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor, mai exact cu caricatura acestuia.
„Doamna asta ma sosocheaza, ma lasa fara replica, asemenea combinatie de vulgaritate, agresivitate si prostie, rar am vazut, poate niciodata. Este campioana din acest punct de vedere, este o demna caricatura a lui Corneliu Vadim Tudor”, a spus CTP la Digi 24.

„Am facut un experiment, am postat pe Facebook doua video-uri: unul cu Vadim urland escroaca-somaldoaca-curva dracului, pitica nenorocita si am pus alaturi acestei doamne despre bestiile dracului, nenorocitilor si asa mai departe. Doamna apare exact o caricatura a unei caricaturi a lui Vadim. Am afirmat in noaptea alegerilor. Spuneam ca sunt dincolo de Dragnea, Ponta, sa nu-l uitam pe Ponta care a spus „mandru ca sunt roman”, atunci a inceput nationalismul acesta de grota, nu cu Dragnea.

Inainte de Vadim era ceausismul, de aici s-a tras concluzia in presa ca as fi zis despre astia din AUR ar fi de sorginte comunista. Nu este adevarat, in anii ’70-’80 in Romania sa constituit partidul ceausist, nu avea nicio legatura cu Partidul Comunist. Caracteristicia principala? Nationalism la extrem.

Asta era o caracteristica a comunismului? Deloc, era vorba de internationalism, era chiar o insulta inainte de Ceausescu sa fii nationalist”, a mai spus jurnalistul.

- Advertisement -

În ultima săptămână, Diana Şoşoacă a declarat, în direct la România TV, că vrea permis de port-armă pentru a se apăra singură în cazul în care este nevoită, că a avut simptome de otrăvire şi că este clar că se doreşte ca ea să fie infectată cu Covid 19. „Sunt pe lista neagră. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, a sintetizat Diana Șoșoacă, precizând că vaccinul este unul experimental, motiv pentru care nu se va imuniza împotriva coronavirusului.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, anunță că se pregătește să oprească temporar producția, din cauza scumpirii energiei și gazelor

Biroul de presă al Azomureș precizează că oprirea este temporară, dar angajații vor avea în continuare de lucru și...
- Advertisement -

More Articles Like This