Carmen Brumă a explicat cum se poate slăbi după mesele îmbelșugate de Sărbători. Vedeta a dezvpluit 5 reguli simple și eficiente.

Nu mai ciuguliţi! Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 – 5 ore. (…) Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism insuficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte. (…) Nu mai mâncaţi după apusul soarelui – după ora 17.00 în această perioadă! Sau poţi să mănânci alimente foarte uşoare, cu puține calorii, care se digeră mai uşor. (…)

Faceţi zilnic mişcare! Mă refer la banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat. Ultima regulă care vă ajută să daţi jos kilogramele de sărbători: renunţaţi la alcool şi zahăr şi încercaţi să includeți în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede”, a explicat Carmen Brumă într-un clip video, pe canalul său de YouTube.

Sursa: dcnews.ro

>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.