Sunday, July 25, 2021

Dacia Sandero a fost aleasă Maşina Anului 2021 în Marea Britanie, de revista What Car. „E mai bună decât majoritatea rivalilor săi cu preţuri mai mari”

Must Read

Dacia Sandero a fost desemnată Mașina Anului 2021 în Marea Britanie de către revista “What Car?”. Pe lista automobilelor nominalizate s-au mai numărat BMW Seria 4, Porsche Taycan sau noul Volkswagen electric ID3.

Maşina Anului 2021 aleasă de britanici este Dacia Sandero 1.0 TCe 90 Comfort, care are preţ de vânzare în Marea Britanie de la 11.595 lire sterline. Totuşi, un Sandero clasic pleacă de la 7.995 lire sterline, ceea ce îl face cea mai ieftină mașină din Regatul Unit, acesta fiind cu câteva mii de lire sterline mai puțin costisitor decât Ford Fiesta – unul dintre cei mai puternici rivali ai lui Sandero – care are preţ de vânzare de la 16.385 lire sterline.

Sandero este confortabil, plăcut la condus, bine echipat și foarte spațios. Este un chilipir și o realizare remarcabilă”, notează cei de la „What Car?”, în justificarea alegerii. „Prețul unui Sandero este unul greu de crezut, mai ales după ce experții noştri au constatat în teste că performanţa maşini este egală sau mai bună decât majoritatea rivalilor săi cu prețuri mai mari„, a declarat şi Steve Huntingford, editorul revistei „What Car?”.

După un an incredibil de dur și cu perspectiva unor vremuri grele din punct de vedere economic, Sandero este în acest moment mașina perfectă„, a mai spus acesta.

- Advertisement -

Dacia Sandero a câştigat titlul de Maşina Anului 2021 în faţa unor mărci foarte apreciate, precum BMW Seria 4, Porsche Taycan sau noul Volkswagen electric ID3.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This