Tuesday, March 19, 2024

Decizia universităţilor privind reîntoarcerea studenţilor la cursuri în format fizic. Ce se întâmplă în semestrul II

Must Read

O parte dintre universităţile din România au decis cum se vor desfăşura cursurile în semestrul doi. Universitatea București a decis, miercuri, ca noul semestru să înceapă tot online, cu mici excepţii.

Decizia universităţilor privind reîntoarcerea studenţilor la cursuri în format fizic. La Universitatea București, semestrul al doilea va începe tot online.

Purtătorul de cuvânt al Universității București, Mirabela Amarandei, a declarat pentru HotNews.ro că patru facultăți – Chimie, Biologie, Geologie și Teologie Ordoxă – au propus ca doar laboratoarele și cursurile practice să se țină fizic. În rest, inclusiv la aceste facultăți, celelalte cursuri ar urma să se desfășoare în continuare tot online.

„Pentru aceste câteva activități propuse față în față totul va fi condiționat de rata de infectare în București la acel moment. Dacă aceasta nu va crește, probabil o mică parte din activități vor fi la începutul semestrului față în față, dar cele mai multe vor fi online (…)

- Advertisement -

După ce vom avea vaccinarea profesorilor și apoi și a studenților, riscul va fi mult mai mic. Eu cred că până atunci cursurile, în mare parte, vor rămâne online.

Toată lumea, și profesorii, și studenții, și conducerea, toți vor să ne întoarcem la cursuri față în față, dar sunt atâtea constrângeri și riscuri încât, din păcate, trebuie acceptat să revenim treptat”, a declarat rectorul Universităţii Bucureşti Marian Preda, potrivit Hotnews.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x