Saturday, April 20, 2024

Diana Șoșoacă: Bogdan Stanoevici NU a murit de COVID! Ce a rugat-o actorul pe senatoarea AUR

Must Read

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, susține că Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID-19. Avocata a transmis, pe o rețea socială, și un mesaj ”amatorilor și criminalilor din sistem”: ”Nu ne puteți omorî pe toți!”

”Pentru toți deștepții din media: Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID!

Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45.

M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las… Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți!”, scrie Diana Șoșoacă pe Facebook.

A murit actorul Bogdan Stanoevici, în spital, după infecția cu COVID

Actorul Bogdan Stanoevici a fost internat la Spitalul ‘Sfântul Pantelimon’ din Capitală infectat cu SARS-CoV2, pe 16 decembrie. La două zile distanță, deja, era dus la Terapie Intensivă în stare gravă.

- Advertisement -

Bogdan Stanoevici a murit în aceasta dimineață. Informația a fost confirmată pentru Antena 3 de către medicul Șerban Bubenek. Pe 22 ianuarie, actorul ar fi împlinit 63 de ani.

El a fost supus recent şi unei intervenții prin care i-au fost puși plămânii în repaos total timp de 7 până la 15 zile. Practic, oxigenarea lui se făcea doar extracorporală. Plămânii actorului erau afectați aproape integral, iar medicii l-au operat de urgență pentru a-l stabiliza. Chiar și în aceste condiții, medicii erau rezervați în privința sa.

Pe 24 decembrie, Bogdan Stanoevici a fost preluat de la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, iar în prezent se afla internat la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Acolo, viața fostului ministru era în mâinile echipei coordonate de prof. dr. Șerban Bubenek.

Bogdan Stanoevici a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i pune plămânii în repaos total pentru o perioadă de 7-15 zile.

“Aceste două săptămâni sunt critice, însă medicii speră ca plămânii afectați aproape integral să redevină funcționali. În continuare, este în stare gravă”, au dezvăluit surse medicale la acel moment.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x