Sunday, July 25, 2021

Diana Șoșoacă, mesaj ferm pentru George Soroș: ”Cu mine ai luptă grea”

Must Read

Diana Șoșoacă, extrem de vocala și incisiva senatoare AUR, a pus tirul pe miliardarul George Soroș, pe care îl consideră vinovat indirect de atacurile mediatice la adresa sa în ultima vreme.

Avocata intrată în Parlamentul României pe listele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor îl avertizează pe miliardarul american de origine maghiară că va avea ”o luptă grea cu ea”.

Nu este prima oară când Soroș este atacat și adus în discuție de oamenii politici din țară. Chiar fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a spus în trecut că Soroș s-ar afla în spatele campaniilor publice duse împotriva sa.

Diana Șoșoacă îi transmite un mesaj ferm lui George Soroș: ”Cu mine ai luptă grea”

- Advertisement -

Miliardarul George Soroș, o figură des utilizată în lupta politică internă, reapare în vizorul politicienilor din România, de această dată numele său fiind pronunțat de către reprezentanții unui partid nou.

Diana Șoșoacă, senatoare aleasă la alegerile din 6 decembrie pe listele AUR, a spus, la România TV, că, în spatele a ceea ce consideră atacuri mediatice la adresa sa, s-ar afla chiar George Soros.

”Uitați-vă cum te atacă presa, câți pot să reziste la atacurile pe care le-am avut eu? Pentru că sunt fără precedent, fără precedent. Ca să aflu acum că inclusiv domnul Soroș este în spatele unor acțiuni.

Îmi pare rău, domnule Soroș, dar cu mine ai luptă grea, pentru că nu te suport, nu te înghit. Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soroș”, a spus avocata pentru postul TV.

Cine este George Soroș

Considerat un specialist în domeniul financiar, George Soros, în vârstă de 90 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi investitori la nivel mondial, având o avere de circa 25 de miliarde de dolari, potrivit estimărilor revistei Forbes.

În ciuda faptului că a alocat fonduri importante pentru Europa de Est, George Soroș nu este tocmai popular în această regiune. Multe voci politice îl consideră chiar inamicul public numărul unu. Grupurile finanţate de Soros au fost acuzate în ultima vreme de organizarea protestelor antiguvernamentale din Polonia sau din Ungaria.

De-a lungul ultimilor ani, aceste grupuri au fost acuzate că au folosit campaniile anticorupţie din România, Slovacia, Cehia şi Ungaria pentru a-i submina pe oficialii aleşi. De departe, cel mai vehement critic al miliardarului şi al fundaţiilor sale a fost premierul Ungariei, Viktor Orban, care în perioada 1989-1990 a studiat la Oxford graţie unei burse Soroș.

- Advertisement -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

VIDEO. Jean-Claude Van Damme, filmat într-o mașină alături de români, ascultând manele

Actorul Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o mașină, alături de mai mulți români, în timp ce asculta...
- Advertisement -

More Articles Like This