Thursday, March 28, 2024

Dispozitivele Wi-Fi 6E apar pe piață. Îmbunătățiri fără precedent

Must Read

Tehnologia Wi-Fi a avut parte de cel mai mare salt din ultimii 20 de ani și apare în 2021 pe noile telefoane, televizoare, routere wireless și multe alte dispozitive.

Wi-Fi 6E este noua actualizare a tehnologiei și transformă conexiunile de la distanță dintr-o șosea cu două benzi într-o autostradă cu opt benzi, spun jurnaliștii de la The Verge. Alianța Wi-Fi a început să certifice primul val de produse care vor apărea pe piață în primele luni ale anului 2021. Laptopurile și telefoanele sunt așteptate în prima jumătate a anului, în timp ce televizoarele și dispozitivele de realitate virtuală după trimestrul al treilea.

Un exemplu este seria de telefoane Samsung Galaxy S21, cu procesoare Snapdragon 888. Cel mai probabil, toate dispozitivele din această serie vor avea Wi-Fi 6E. Chiar dacă tehnologia este extrem de transformativă față de versiunea precedentă, va dura ceva până mai multe device-uri o vor adopta, ținând cont că unele încă nu au Wi-Fi 6, varianta anterioară.

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x