Wednesday, October 4, 2023

Dispozitivele Wi-Fi 6E apar pe piață. Îmbunătățiri fără precedent

Must Read

Tehnologia Wi-Fi a avut parte de cel mai mare salt din ultimii 20 de ani și apare în 2021 pe noile telefoane, televizoare, routere wireless și multe alte dispozitive.

Wi-Fi 6E este noua actualizare a tehnologiei și transformă conexiunile de la distanță dintr-o șosea cu două benzi într-o autostradă cu opt benzi, spun jurnaliștii de la The Verge. Alianța Wi-Fi a început să certifice primul val de produse care vor apărea pe piață în primele luni ale anului 2021. Laptopurile și telefoanele sunt așteptate în prima jumătate a anului, în timp ce televizoarele și dispozitivele de realitate virtuală după trimestrul al treilea.

Un exemplu este seria de telefoane Samsung Galaxy S21, cu procesoare Snapdragon 888. Cel mai probabil, toate dispozitivele din această serie vor avea Wi-Fi 6E. Chiar dacă tehnologia este extrem de transformativă față de versiunea precedentă, va dura ceva până mai multe device-uri o vor adopta, ținând cont că unele încă nu au Wi-Fi 6, varianta anterioară.

- Advertisement -

Sursa: dcnews.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Hidroelectrica a lansat în final aplicație pentru clienți. iHidro este disponibilă pe telefon și web

Hidroelectrica a lansat astăzi aplicația mobilă iHidro, un instrument informatic inovator, care vine în întâmpinarea necesităților clienților companiei. Cu...
- Advertisement -

More Articles Like This