Tuesday, April 23, 2024

Doliu în sportul românesc. A murit Iulian Șerban, sportiv paralimpic campion modial de trei ori. Avea doar 35 de ani

Must Read

Iulian Șerban, sportiv paralimpic campion modial în trei rânduri, a trecut în neființă la doar 35 de ani. Tragedia a fost anunțată de Clubul Sportiv al Armatei Steaua, pe contul oficial de Facebook.

În copilărie, Iulian Şerban a practicat caiac-canoe, dar un accident de tren l-a lăsat fără un picior, motiv pentru care, la doar 21 de ani, a trecut la paracanoe, unde a reușit performanțe greu de egalat.

Din păcate, Iulian Șerban s-a stins la doar 35 de ani, lăsând în urmă lacrimi și durere.

Clubul Steaua Bucureşti anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost Iulian Şerban. Campion mondial în trei rânduri la paracanoe (2010, 2011 şi 2012) şi ocupant al locului 4 la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (2016), Iulian a plecat fulgerător dintre noi la doar 35 de ani. Clubul Steaua Bucureşti transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Clubul Sportiv al Armatei (CSA) Steaua.

- Advertisement -

Iulian Șerban a murit în aceeași zi cu Mircea Bolba

Reamintim că o altă tragedie a lovit sportul românesc miercuri, 6 ianuarie. Mircea Bolba, fost jucător la Olimpia Satu Mare, Steaua sau Poli Timișoara, a fost răpus de COVID-19. Avea doar 59 de ani.

O adevărată legendă pentru clubul Olimpia, Mircea Bolba se afla internat de mai multe săptămâni la un spital din Satu Mare, din cauza problemelor de sănătate. Ulterior, s-a infectat și cu COVID-19, iar fostul fotbalist a pierdut lupta pentru viață.

Mircea Bolba a început fotbalul la Olimpia Satu Mare, iar în sezonul 1980-1981 s-a transferat la Steaua. Ulterior a jucat pentru ASA Târgu Mureș, Politehnica timișoara, FC Bihor Oradea, Sportul 30 Decembrie, Evagoras Paphos (Cipru), Armătura Zalău, Inter Sibiu, iar cariera și-a încheiat-o tot la Olimpia, clubul său de suflet.

Ca antrenor sau manager a activat la Unirea Dej, Olimpia Satu Mare II, Olimpia Satu Mare, Turul Micula, FC Maramureș, Silvania Șimleu Silvaniei și Someșul Dej.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x