Sunday, November 27, 2022

Fenomenul Reddit. Un elev de 10 ani a făcut profit de peste 5.000% cu acțiuni GameStop primite cadou de la mama lui

Must Read

Un elev de 10 ani din Texas, care în urmă cu doi ani primise 10 acțiuni GameStop de la mama lui, tocmai a făcut un profit uriaș de pe urma lor, scrie  New York Post.

În 2019, Nina Carr a cumpărat 10 acțiuni GameStop cu 6 dolari bucata și i le-a dăruit fiului ei, Jaydyn, cu ocazia Kwanzaa, o sărbătoare tradițională africană. Miercuri, ei au vândut acțiunile cu aproape 3.200 de dolari.

Cei doi s-au trezit în mijlocul furtunii create de forumiștii Reddit pe bursele americane, când valoarea acțiunilor GameStop a crescut spectaculos, și au acționat rapid.

„Am încercat să-i explic (lui Jaydyn – n.r.) că este neobișnuit și l-am întrebat dacă vrea să le păstreze sau să vândă”, povestește Nina Carr.

- Advertisement -

Băiatul a decis să vândă, obținând aproape 3.200 de dolari, de peste 50 de ori mai mult decât investise mama lui în 2019 în acțiuni.

Jaydyn a spus că va reinvesti 1.000 de dolari din profit, probabil în acțiuni Roblox, iar diferența va merge în contul de economii.

„Trebuie să-l învăț că nu poate cumpăra orice, trebuie să studieze indicii bursieri”, a declarat mama lui, admițând că ar fi trebuit să cumpere și pentru ea niște acțiuni în 2019.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This