Thursday, April 25, 2024

Gabriel Coveșeanu „Cove”, infectat cu coronavirus! Prezentatorul de la Pro TV a făcut anunțul în emisiunea sa, prin intermediul telefonului

Must Read

După ce mai multe vedete de la Pro TV s-au confruntat cu virusul Sars-Cov-2, precum Andreea Esca, Andi Moisescu și Neti Sandu, iată că a venit rândul și lui „Cove” Gabriel Coveșeanu.

Gabriel Coveșeanu („Cove”), îndrăgitul prezentator de la Pro TV, a anunțat, luni dimineața, printr-o intervenție telefonică în emisiunea „Vorbește lumea”, din care a lipsit, că a fost infectat cu coronavirus.

„Cove” a intrat în direct, unde a vorbit cu co-prezentatoarea Adela Popescu.

„Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe. Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire, nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durut nimic”, a povestit Cove.

Adela Popescu i-a urat toate cele bune colegului de platou.

- Advertisement -

„Micuțule, noroc că nu ține izolarea asta mai mult, că te apucai și de citit”, i-a spus coprezentatoarea emisiunii “Vorbește Lumea” de la PRO TV.

Ştirista PRO TV Andreea Marinescu s-a infectat cu COVID-19: „Sunt la început cu tratamentul”

După Andreea Esca şi Neti Sandu, o altă prezentatoare de ştiri de la PRO TV s-a infectat cu SARS-CoV-2. Este vorba de  știrista Andreea Marinescu, în vârstă de 38 de ani.

Prezentatoarea Ştirilor PRO TV de dimineaţă a declarat că se simte bine şi ţine în permanenţă legătura cu medicul de familie.

În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x