Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital. Acesta a trecut prin momente grele în ultimele săptămâni, după ce s-a luptat cu o pneumonie severă, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei.

Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a fost externat, după două săptămâni petrecute la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Actorul a suferit o pneumonie severă. Potrivit antena3.ro, actorul a fost externat din spital luni după-amiază, după ce a reuşit să se recupereze în urma unei pneumonii severe, pe fondul imunităţi scăzute datorate vârstei.

Actorul prezenta o saturaţia de oxigen foarte mică şi a fost intubat. Sursa citată mai scrie că actorul este în stare foate bună, este jovial, iar medicii consideră că recuperarea a fost una miraculoasă, având în vedere vârstă înaintată. Actorul nu a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Familia lui Ion Dichiseanu a transmis jurnaliştilor că prima vizită pe care actorul o va face va fi la nepoţica lui de cinci ani, Anastasia. Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, Facultatea de Teatru din Bucureşti în 1959.

Sursa: adevarul.ro

 

>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.