Saturday, March 25, 2023

Iulian Bulai, amendat de CNCD pentru comentariile despre Fecioara Maria: „Posibil ca formularea mea să nu fi fost cea mai fericită”

Must Read

Deputatul USR Iulian Bulai a fost amendat cu 5.000 de lei de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. În anul 2019, acesta a scris pe pagina de Facebook că Iisus provine dintr-o familie cu „mamă surogat”.

Iulian Bulai spune că a aflat din presă despre sancţiunea primită de la CNCD, după ce a spus că Fecioara Maria ar fi fost „mamă surogat”, iar Iisus s-a născut „fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți”.

„Continuă să-mi pară rău”

Până la acest moment, ea (amenda – n.r.) nu mi-a fost comunicată în mod oficial. Bănuiesc că sancţiunea priveşte o postare de acum mai bine de un an despre Fecioara Maria. Sunt un creştin catolic practicant, iar viaţa mea a fost şi este puternic influenţată de valorile credinţei mele. Intenţiile mele din acea postare nu au fost, în niciun caz, de a jigni pe cineva. Am înţeles, încă de pe atunci, că e posibil ca formularea mea să nu fi fost cea mai fericită şi mi-am cerut scuze la momentul respectiv şi pentru formularea în cauză, şi pentru interpretările distorsionate la care ar fi putut da naştere. Continuă să-mi pară rău. În acelaşi timp, însă, nu cred că există un singur mod de a-ţi manifesta credinţa şi nici că acel unic mod trebuie impus altora. Trebuie să ne putem trăi împreună şi diferit credinţele noastre. Şi să-i iertăm pe cei care greşesc fără voie”, transmite Iulian Bulai.

„Nu cunosc motivația CNCD”

El spune că, întrucât nu a primit o informare oficială cu privire la sancţiune, nu cunoaşte motivaţia CNCD.

- Advertisement -

„Nu pot spune mai multe despre ea (despre amendă – n.r.). Când voi fi informat pe cale oficială şi voi afla mai multe detalii, voi reveni, dacă e nevoie, asupra acestui subiect”, a mai spus deputatul USR.

El a fost amendat, miercuri, de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Deputatul USR Iulian Bulai afirma în decembrie 2019 că avem peste 50.000 de copii în grija statului, iar mai mult de 3.000 sunt daţi anual spre adopţie. El a vorbit şi despre Naşterea Domnului, un copil dintr-o familie ciudată, cu „o mamă surogat” şi un tată care „acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea”.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This