Thursday, June 30, 2022

Kinder Morgan bate estimările analiștilor însă evidențiază îngrijorările cu privire la cheltuielile producătorilor de șisturi

Must Read

Operatorul de conducte Kinder Morgan Inc a exprimat miercuri îngrijorări cu privire la ritmul de creștere a cheltuielilor în bazinele de șist americane de top, după o revenire a prețurilor la petrol după ce a depășit estimările Wall Street pentru rezultatele trimestriale.

Prețurile petrolului se situează acum în jurul valorii de 55 de dolari pe baril la lansarea vaccinurilor, iar în săptămâna până la 15 ianuarie, firmele energetice din SUA au adăugat platforme de petrol și gaze naturale pentru a opta săptămână la rând.

Producția de petrol din SUA a atins un maxim de aproape 13 milioane de barili pe zi (bpd) la sfârșitul anului 2019, dar acum este de aproximativ 11 milioane bpd după ce blocajele provocate de coronavirus au zdrobit cererea de combustibil și prețurile petrolului.

Kinder Morgan, care transportă aproape 40% din gazele naturale consumate în Statele Unite, a declarat că volumele de transport de natgas au crescut mai mult de 6% secvențial, în timp ce volumele totale de produse rafinate au scăzut marginal.

- Advertisement -

Companiile de conducte înregistrează o recuperare a volumelor de transport după ce pandemia a făcut ravagii la cerere și a forțat operatorii să reducă taxele pentru a se asigura că clienții își folosesc în continuare rețelele pentru a muta petrol, gaze și produse rafinate.

Cu excepția articolelor, Kinder Morgan a câștigat 27 de cenți pe acțiune, comparativ cu estimările de 24 de cenți, conform datelor Refinitiv IBES.

Veniturile au crescut, de asemenea, secvențial la 3,12 miliarde de dolari, peste estimările analiștilor de 3,05 miliarde de dolari.

Puteti investi in Kinder Morgan prin aceasta platforma https://bit.ly/actiuni-kindermorgan sau prin aceasta https://bit.ly/3f4dJRp sau prin https://bit.ly/3k2dJUs

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

SUA. Un martor povestește că, pe 6 ianuarie 2021, fostul președinte Donald Trump s-a luptat fizic cu agenții Secret Service, în încercarea de a...

Mărturia a fost depusă de către un fost consilier de la Casa Albă, Cassidy Hutchinson, în fața comitetului care...
- Advertisement -

More Articles Like This