Saturday, April 20, 2024

Larry King, cel mai cunoscut prezentator de talk-show-uri din lume, care a făcut din CNN cel mai urmărit post din America în anii 90, a murit la 87 de ani după ce a fost infectat cu COVID

Must Read

King a încetat din viață la Centrul Medical Cedars-Sinai Los Angeles, statul California. Un mesaj care anunță decesul omului de media a fost postat pe contul său de Twitter. În anunț, nu este precizată cauza decesului, însă jurnalistul a fost internat în luna decembrie 2020, în urma infectării cu coronavirus.

Deși avea multiple comorbidități, el reușise să depășească faza critică, fiind mutat de la ATI la începutul acestui an. Larry King avea diabet zaharat de tip II, s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe atacuri de cord și o intervenție chirurgicală de by-pass în 1987. În 2017, King a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pulmonar și a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar în 2019 a fost supus unei proceduri pentru angină. Problemele sale medicale l-au inspirat să deschidă și o fundație care îi ajută pe cei fără asigurare medicală.

Legendă a jurnalismului, Larry King a lucrat 64 de ani în mass-media americană, atât la radio, la TV, cât și în presa online. A găzduit emisiunea de interviuri “Larry King Live” la CNN, timp de 25 de ani, intervievând candidați la președinție, vedete, sportivi, actori și oameni obișnuiți. S-a retras în 2010 după ce numărul edițiilor emisiunii sale depășse șase mii.

Anul trecut, King a pierdut doi dintre copiii săi – Andy, 65 de ani, care a murit din cauza unui atac de cord la sfârșitul lunii iulie, și pe fiica Chaia, 52 de ani, decedată în august din cauza unui cancer pulmonar.

- Advertisement -

Surse alternative: CNN, BBC, AP.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x