Thursday, March 28, 2024

Laurentiu Reghecampf revine la Craiova dupa 10 ani si se va bate pentru titlu cu FCSB. Detaliile mutarii

Must Read
Laurentiu Reghecampf (45 de ani) va fi, cel mai probabil, noul antrenor al echipei CSU Craiova, aflata in criza de rezultate sub conducerea lui Corneliu Papura.
Conform Prosport, Reghecampf s-a inteles cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru, si urmeaza sa ajunga in tara in cel mai scurt timp posibil, el aflandu-se in prezent in SUA, liber de contract dupa ce anul trecut s-a despartit de echipa Al-Wasl din Emirate. Salariul lunar oferit lui Reghe ar fi de aproximativ 15.000 de euro, la care se vor adauga si bonusuri de performanta.La Craiova, Reghecampf va avea sansa de a se bate pentru titlul de campioana chiar impotriva FCSB-ului, echipa sa de suflet, cu care a castigat doua campionate, in 2013 si 2014.

Reghecamp a mai antrenat-o o data pe Universitatea, in 2011, insa in perioada in care in Banie era o singura echipa, cea finantata de Adrian Mititelu.

Sursa: ziare.com
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x